Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Chriso Paulo ir J.J. Redicko per kelias dienas netekusi Los Andželo „Clippers“ ruošiasi stiprintis. Skelbiama, jog Doco Riverso treniruojama ekipa susidomėjo pastaruosius šešerius metus Denverio „Nuggets“ žaidusiu Danilo Gallinari.

Danilo Gallinari

Danilo  Gallinari
Danilo  Gallinari
MIN: 33.87
PTS: 18.17 (60.16%)
REB: 5.11
AS: 2.16
ST: 0.68
BS: 0.24
TO: 1.27
GM: 63

Siekdamas ilgalaikės sutarties, 28-erių metų italas pasinaudojo kontrakte numatyta galimybe nutraukti sutartį su „Nuggets“ ir tapo laisvuoju agentu. 

Situacija besidominti „Clippers“ šiuo metu ieško trečiosios komandos mainams, per kuriuos atletas būtų išsiųstas į Los Andželą. 

Gallinari paslaugomis anksčiau taip pat domėjosi Sakramento „Kings“, tačiau dabar, pasak pranešimo, ši ekipa pasitraukė iš kovos dėl šio puolėjo.

Krepšininkas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 33 minutes, pelnydavo po 18,2 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Netekus Paulo ir Redicko atrodė,kad LAC liūdnos dienos artėja.Bet už CP3 gavus 4 neblogus žaidėjus ir jei dar Gallinari pasipildytų,tai visai patraukli komanda liktų.Dar ir Griffinas su Jordanu lieka,todėl PO ir toliau bus,o ar kils aukščiau,laikas parodys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-03
-4
Atsakyti
Galinari į clipers ? Visai įdomi kombinacija gautusi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-03
-3
Atsakyti
olof
galimybe nutraukti sutartį su „Nuggets“ ir tapo laisvuoju agentu. tai tapo laisvuoju agentu bet ji bandys istradeint vistiek?
2017-07-02
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
107,8
Pelno taškų: 107,8
Taiklumas: 47,5%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 133
Blogiausias pasiekimas: 70
Daugiausia pelno: Blake Griffin