Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Kinijoje viešinti Lietuvos moterų rinktinė pasirodymą draugiškame turnyre baigė antrą kartą nugalėdama Baltarusijos krepšininkes.

Šeštadienio popietę Manto Šerniaus auklėtinės varžoves įveikė 72:49 (17:9, 17:16, 25:7, 13:17).

„Pirmiausia džiaugiuosi žaidėjų nusiteikimu. Su iškeltomis užduotimis susitvarkėme labai gerai, džiaugiuosi, kad pavyko leisti pažaisti visoms krepšininkėms ir kad visoms pavyko pelnyti taškus.

Nėra abejonių, kad turnyras davė naudos tolimesniam mūsų darbui, tiek žaidėjoms individualiai, tiek komandai. Labai svarbu, kad susipažinau su krepšininkėmis ir jų stipriosiomis savybėmis.

Dabar turime savaitę poilsio ir toliau kibsime į darbus“, – sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyr. treneris Mantas Šernius.

Lietuvos rinktinėje rezultatyviausiai rungtyniavo Dovilė Saurazaitė ir Santa Okockytė, kurios pelnė po 14 taškų, Eglė Šikšniūtė pridėjo 10 taškų.

Komentarai:
jo
Teisingai judama i prieki,Sekmes.
2017-07-08
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.