Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Savo karjerą už Atlanto pradedantis Lauri Markkanenas sėkmingai debiutavo Čikagos „Bulls“ gretose, tačiau jo indėlio neužteko pergalingam startui Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vasaros lygoje.

Suomis buvo arti dvigubo dublio, o „Bulls“ 75:91 (21:19, 22:19, 17:28, 15:25) turėjo pripažinti Dalaso „Mavericks“ atstovų pranašumą.

Markkanenas susitikimą pradėjo starto penkete, aikštėje praleido 33 minutes, per kurias pelnė 14 taškų (3/6 dvitaškiai, 2/5 tritaškiai, 2/3 baudos), atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei 1 sykį prasižengė.

Daugiausiai „Bulls“ komandoje rungtyniavęs atletas po rungtynių buvo apkalbamas ne tik dėl savo solidaus pasirodymo, tačiau ir dėl absurdiškos klubo klaidos – pavardėje ant marškinėlių buvo sumaišytos raidės.

Vietoje teisingos pavardės „Markkanen“ ant jo nugaros buvo užrašyta „Markkenan“.

Šiemet NBA naujokų biržoje dalyvavęs Markkanenas Minesotos „Timberwolves“ komandos buvo pakviestas septintuoju šaukimu, bet dar tą pačią naktį per mainus buvo išsiųstas į „Bulls“.

„Mavericks“: Brandonas Ashley 21, Yogi Ferrellas 14, Dennisas Smithas 14, Nicolas Brussino 9.

„Bulls“: Lauri Markkanenas 14 (8 atk. kam.), Denzelis Valentine'as 12, Krisas Dunnas 11, Cameronas Payne'as 11, Nikola Jovanovičius 11, Paulas Zipseris 10.

Markkaneno žaidimo epizodai:

Komentarai:
mauras
Narkomanu ir berasciu organizacija

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-09
-23
Atsakyti
djgaffer
Kartais keista,kai pagalvoji,kas ten toj NBA dirba.Elementariausios pavardės nesugeba parašyt.Su Ntilikina jau tas pats buvo.Ten gal jie tyčia taip daro,bandydami kažkaip nuvertint europiečius,velnias žino.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-09
+3
Atsakyti
Metalinis Varputis - Saitama
Clickbaitinis straipsnis
2017-07-09
+4
Atsakyti
Vasara reikia atidirbt rėmėjams o kai nėra įvykių tai burbulus pučia iš š... :)
2017-07-09
+7
Atsakyti
prasau neberasykit idiotisku straipsniu su idiotiskom antrastem.. is smulkmenu darot skandalus. Tuoj pasieksit tv3 ziniu lygi. Liudna. Jau nekalbu apie straipsnius kur pamirstat paminet krepsininku pavardes arba praleidziat esminius zodzius. O kur dar jusu paciu zurnalistu ABSURDISKOS ir vaikiskos rasybos klaidos. Susirupinkit.
2017-07-09
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.