Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Alano Williamso žaidimu patenkinti Fynikso „Suns“ vadovai nusprendė išlaikyti šį krepšininką savo gretose. Skelbiama, jog Arizonos klubas sukirto rankomis su 24-erių metų 203 cm ūgio centru dėl trejų metų trukmės ir 17 milijonų JAV dolerių vertės kontrakto.

Šį sezoną metamos baudos

78%
20,4
Pataiko: 20,4
Taiklumas: 77,6%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Eric Bledsoe

2015 metais NBA naujokų biržoje savo pavardės neišgirdęs aukštaūgis profesionalo karjerą pradėjo Kinijoje, o „Suns“ nariu tapo 2016 metų kovą sudarydamas trumpalaikę sutartį.

Šį sezoną NBA jis sužaidė 47 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 7,4 taško, atkovodavo po 6,2 kamuolio ir rinkdavo po 8,2 naudingumo balo.

Dėl atšokusių kamuolių „Suns“ gretose geriau kovojo tik du žymiai daugiau rungtyniaujantys krepšininkai: Tysonas Chandleris (11,4 atk. kam.) ir Alexas Lenas (6,6).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Alan Williams

Alan   Williams
Komanda: Phoenix Suns
Pozicija: SF
Amžius: 24
Ūgis: 203 cm
Svoris: 118 kg
Gimimo vieta: JAV