Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šiandien į pirmąją Vengrijos krepšinio rinktinės stovyklą Kečkemėte susirinko 19 krepšininkų.

DeAndre Kane

DeAndre  Kane
Komanda: Žemutinio Naugardo Nizhny Novgorod
Pozicija: PG, SG
Amžius: 28
Ūgis: 193 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

Europos čempionatui besiruošiančios rinktinės sąraše yra pagrindinė šalies žvaigždė Adamas Hanga, dėl kurio parašo kovoja Vitorijos „Baskonia“ ir „Barcelona“ ekipos.

Tarp kandidatų sąrašo atsidūrė ir vienas natūralizuotas amerikietis. Europos čempionate žaisti ketina 28-erių metų 196 cm ūgio gynėjas DeAndre Kane'as, kuris praėjusį sezoną pradėjo Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ekipoje, o pabaigė Sevilijos „Real Betis“ komandoje.

Išplėstinis Vengrijos rinktinės kandidatų sąrašas: Rosco Allenas, Janosas Eilingsfeldas, DeAndre Kane'as, Mate'as Pongo, Benedekas Varadi, Szilardas Benke, Csaba Ferenczas, Akosas Kelleras, Andrasas Rujakas, Davidas Vojvoda, Kristofas Bognaras, Gyorgy Golomonas, Peteras Kovacsas, Adamas Tothas, Krisztianas Wittmannas, Milanas Csorvasi, Adamas Hanga, Zoltonas Perlas ir Norbertas Tothas.

Europos čempionate Vengrijos rinktinė rungtyniaus C grupėje kartu su šeimininke Rumunija, Ispanija, Kroatija, Čekija ir Juodkalnija.

Komentarai:
djgaffer
Nieko gero,3-4 normalūs žaidėjai ir viskas.Beje,Allenas taip pat amerikietis,tai su Kane'u kovos dėl tos vietos.Iš grupės neišeis,bet su rumunais dėl pergalės turėtų pakovoti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.