Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Turkijos aukščiausios lygos naujokė „Eskisehir Basket“ ekipa papildė savo sudėtį dviem amerikiečiais – Billy Baronu ir E.J.Rowlandu, skelbiama komandos tinklalapyje. Tiesa, kontraktų detalės kol kas neatskleidžiamos.

Billy Baron

Billy   Baron
Billy   Baron
MIN: 25.42
PTS: 13 (48.94%)
REB: 2.21
AS: 2.29
ST: 0.71
BS: 0
TO: 1.21
GM: 14

Prieš dvejus metus Baronas žaidė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje. Po to jis persikėlė į Šarlerua „Spirou“, o praėjusį sezoną praleido žaisdamas Ispanijos pirmenybių Mursijos UCAM komandoje.

26-erių metų įžaidėjas atstovaudamas šiai komandai Europos taurėje vidutiniškai rinko po 13 taškų ir atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Kitas Turkijos ekipos naujokas Rowlandas atvyksta po sezono Maskvos srities „Chimki“ komandoje. Ten jis Europos taurėje vidutiniškai rinko po 10,9 taško, atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir vokdavo po 1,4 kamuolio.

34-erių metų veteranas yra žaidęs tokiuose klubuose kaip Malagos „Unicaja“, Rygos VEF ir Bandirmos „Banvit“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Earl Jerrod Rowland

Earl Jerrod Rowland
Komanda: Maskvos srities Chimki
Pozicija: PG, SG
Amžius: 34
Ūgis: 188 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Frankfurtas, Vokietija