Nuotr.: L.Žemgulis
Nuotr. L.Žemgulis

Lietuvos merginų (U16) rinktinė iškovojo trečiąją pergalę Baltijos taurės turnyre. Tado Stankevičiaus auklėtinės triuškinamu rezultatu 74:30 (22:7, 18:4, 19:12, 15:7) įveikė Airijos ekipą ir tapo turnyro čempionėmis.

Nuo pirmosios rungtynių akimirkos lietuvės įsiveržė į prieki ir dominavo visą susitikimo laiką. Po pirmojo kėlinio Lietuvos rinktinė priekyje buvo 22:7. Antrajame ketvirtyje mūsiškės toliau rodė gerą žaidimą ir varžovėms leido įmesti vos 4 taškus.

Po ilgosios pertraukos rungtynių eiga per daug nesikeitė, šešiolikmetės trečiąjį ketvirtį laimėjo 19:12 ir pirmavo 59:23. Paskutinis rungtynių kėlinys buvo jau tik formalumas. Lietuvos krepšininkės triuškinančia persvara 74:30 įveikė varžoves iš Airijos ir tapo Baltijos taurės turnyro čempionėmis.

Merginų turnyro naudingiausia žaidėja (MVP) išrinkta Brigita Sinickaitė

Lietuvos jaunių merginų rinktinė: S.Visockaitė 12 (15 atk. kam.), D. Jankauskaitė 12, B. Sinickaitė 9.

Airijos jaunių merginų rinktinė: A. Flynn, K. Walshe ir C. White po 6.

Rungtynių apžvalga:

Rungtynių epizodas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.