Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ komandos lyderis LeBronas Jamesas lieja prakaitą Las Vegase, o dabar prisijungti sportuoti kartu pakvietė ir naują komandos draugą Derricką Rose'ą.

Skelbiama, kad naujasis „Cavs“ gynėjas LeBrono kvietimą priėmė ir du buvę reguliariojo sezono MVP kartu treniruosis nuo antradienio.

LeBronas kartu dirbti pasikvietė ir Ericą Bledsoe, kuris yra siejamas su persikėlimu į „Cavaliers“. Manoma, kad Fynikso „Suns“ klubas jį įtrauks į trišalius mainus, po kurių šis žaidėjas atsidurs būtent Ohajuje.

Rose'as į Klivlandą persikėlė dėl galimybės kovoti dėl čempionų titulo. Prieš treniruočių stovyklą rugsėjo mėnesį, treniruotės turėtų sustiprinti jų santykius su komandos lyderiu.

Komentarai:
kunigas
Nu ka ir Cavalieriai savo komandoje dabar tures 2 mvp zaidejus,susilygino su gsw

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-27
-4
Atsakyti
Vincas
Priemiau naparniko kvietima rytoj gersi pasprogt alaus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-27
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.