Nuotr.: fiba.com
Nuotr. fiba.com

Lietuvos rinktinės varžovė Europos čempionate Ukrainos komanda patyrė nesėkmę draugiškose rungtynėse. Ukrainiečiai 74:77 (13:11, 22:20, 23:25, 16:21) turėjo pripažinti Baltarusijos nacionalinės komandos pergalę.

Vitalij Liutyč

Vitalij  Liutyč
Komanda: Talino Kalev/Cramo
Pozicija: SF
Amžius: 25
Ūgis: 198 cm
Svoris: 90 kg
Gimimo vieta: Minskas, Baltarusija

Nugalėtojus į pergalę tempė buvęs „Šiaulių“ legionierius Vitalijus Liutyčius. Jis baltarusiams per 31 minutę pelnė 24 taškus (7/8 dvit., 2/6 trit., 4/4 baudos), atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 5 pražangas bei surinko 24 naudingumo balus.

Ukrainos komanda Europos čempionato grupės varžybose kovos su Izraelio, Lietuvos, Gruzijos, Italijos ir Vokietijos rinktinėmis.

Ukrainos rinktinė: Aleksandras Lipovijus ir Maksimas Pustozvonovas po 11, Igoris Zaicevas (6 atk. kam.) ir Ruslanas Otverčenka po 10.

Baltarusijos rinktinė: Vitalijus Liutyčius 24, Aleksandras Kudriavcevas 14, Mikita Meshcharakovas 11.

Komentarai:
djgaffer
Nebuvo kelių pagrindinių žaidėjų pas ukrainiečius,bet pralaimėti baltarusijai tai jau tikrai gėda.Ypač,kai prieš porą dienų jie nuo italų ant 50 tšk.pasikrovė.Grupės autsaiderė bus Ukraina.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-01
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.