Nuotr.: BroseBamberg
Nuotr. BroseBamberg

Be svarbių žaidėjų šią vasarą besiversianti Prancūzijos rinktinė sulaukė dar vienos itin skaudžios žinios.

Fabien Causeur

Fabien  Causeur
Komanda: Bambergo Brose
Pozicija: SG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

Skelbiama, kad Prancūzijos nacionalinės ekipos stovyklą paliko Madrido „Real“ naujokas Fabienas Causeuras. Pasak pranešimų, atakuojantis gynėjas patyrė kojos traumą. Dėl šios priežasties jis nebetęs pasirengimo čempionatui.

Dėl traumos prancūzus jau paliko Timothe Luwawu-Cabarrot. Kiek anksčiau buvo skelbta, kad Prancūzija šią vasarą neturės ir Rudy Goberto bei Nicolas Batumo.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Bambergo „Brose“ gretose. Vokietijos pirmenybėse atletas per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 11,9 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje Causeuras vidutiniškai rinkdavo po 9,9 taško, sugriebdavo po 3,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
asas
Europos ciampas bus pats neidomiausias per 100metu
2017-08-03
+3
Atsakyti
FRA
Sipni prancuzai siais metais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-02
-2
Atsakyti
mr T.
Westermann pamiršai, jis garantuotai bus dvyliktuke, sužaidė gerą sezona eurolygoje, plius CSKA narys. Aišku jis kaip SG galės žaist kartais, tada Diot bus kaip 2 PG.
2017-08-02
-4
Atsakyti
djgaffer
Dar vienas gynėjų grandies žaidėjas iškrito.Tai pagr.PG tada bus Heurtelis,o atsarginis Diot,nes Ntilikiną Knicks neišleido.O SG grandyje aišku De Colo su Fournier bus pagrindiniai ir gal dar Jacksonas.Daug netekčių,bet vistiek francai turi rezervų nemažai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.