Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dabar jau buvęs Hjustono „Rockets“ komandos gynėjas Patrickas Beverley atskleidė, kodėl jis panoro palikti Teksasą.

Patrick Beverley

Patrick  Beverley
Komanda: Houston Rockets
Pozicija: PG
Amžius: 29
Ūgis: 185 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

29-erių metų krepšininkas leido suprasti norintis didesnio vaidmens komandoje. Los Andželo „Clippers“ komandoje neberungtyniaus Chrisas Paulas, tad Beverley tikisi didesnės laisvės nei Hjustone.

„Aš pats prašiau to. Aš prašiau naujos galimybės plačiau parodyti savo įgūdžius aukštame lygyje. Džiaugiuosi, kad „Rockets“ klubas su manimi gerai elgėsi, tik per šią komandą aš galėjau tapti sėkmingu žaidėju šioje lygoje. 

Jie galėjo išsiųsti mane bet kur, tačiau pasielgė teisingai, įtraukdami mane į Los Andželo mainus ir dėl to juos labai juos gerbiu.

Praeityje Jamesui Hardenui taip pat atėjo laikas nuo geriausio šeštojo žaidėjo žengti iki kandidato į MVP titulą. Neketinu lygintis su juo, tačiau negalėsiu gyventi, žinodamas, kad būdamas šio amžiaus aš kažko nepadariau ar nepasinaudojau galimybe“, – atvirai pasakojo Beverley.

Beverley praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai rinko po 9,8 taško, atkovojo po 5,8 kamuolio bei atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.