Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Lietuvos merginų (U18) rinktinė po atkaklios kovos pralaimėjo Europos čempionato aštuntfinalyje. Daliaus Ubarto auklėtinės rezultatu 58:55 (20:9, 13:20, 10:12, 15:14) turėjo pripažinti Belgijos rinktinės pranašumą.

Pirmajame kėlinyje dominavo Belgija, ketvirtį pabaigė laimėjusi atkarpą 14:3 ir įsiveržė į priekį 20:9. Antrajame kėlinyje žaidimas pasikeitė ir Lietuva pranokusi priešininkes 20:13 skirtumą sumažino jau iki 4 taškų. Po ilgosios pertraukos toliau vyko įtempta kova, po taiklių Brigitos Turskytės baudos metimų komandas skyrė jau tik 2 taškai.

Ketvirtajame kėlinyje žaidimas  toliau vyko taškas į tašką, likus 47 sekundėms iki susitikimo pabaigos Livija Sakevičiūtė išlygino rungtynių rezultatą, tačiau belgės atsakė taikliu dvitaškiu. Gabija Šegždaitė dar turėjo progą išlyginti rezultatą mesdama 2 baudos metimus, bet abu metimai buvo netaiklūs. Belgijos rinktinė pelniusi dar 2 taškus jau įtvirtino savo pergalę ir susitikimas baigėsi 58:55 Belgijos ekipos naudai.

Lietuva: Gabija Šegždaitė 13, Karolina Kazočiūnaitė 11, Kristina Masionytė 7.

Belgija: L. Devos 13. (9 atk. kam.), B. Massey 12, M. Descamps 12.

Kitose Europos čempionato rungtynėse aštuoniolikmetės susitiks su Kroatijos ekipa.

Komentarai:
3000
Daugiau kaip debiles parekaukir pries rungtynes:PP dar keista kad i B diviziona neiskrito:PP

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.