Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Lietuvos merginų (U18) rinktinė patyrė dar vieną nesėkmę Europos čempionate. Aštuoniolikmetės po atkaklios 67:69 (13:25, 15:17, 18:14, 21:13) nusileido Kroatijos rinktinei ir dabar kovos dėl išlikimo A divizone.

Nors rungtynės prasidėjo žaidimu taškas į tašką, antroje pirmojo kėlinio pusėje Daliaus Ubarto auklėtinėms pavyko pelnyti tik 4 taškus ir po pirmųjų 10 minučių priekyje 25:13 buvo Kroatija.

Antrajame kėlinyje Lietuvos rinktinei skirtumo sumažinti nepavyko ir po pirmosios rungtynių pusės merginos atsiliko jau 14 taškų skirtumu. Po ilgosios pertraukos lietuvės pagerino savo žaidimą ir laimėjo trečiajį ketvirtį.

Prasidėjus ketvirtajam kėliniui komandas skyrė 10 taškų skirtumas, tačiau likus 3 sekundėms iki rungtynių pabaigos aštuonilikmetės atsiliko jau tik 3 taškais ir Kristina Masionytė stojo mesti dviejų baudos metimų.

Pataikius pirmąją ir antrąją specialiai prametus kamuolį atsikovojo lietuvės, tačiau iš po krepšio pataikyti nepavyko Gabijai Šegždaitei ir rezultatu 69:67 lietuvės turėjo pripažinti Kroatijos pranašumą.

Lietuvos rinktinė: Dalia Donskichytė 20, Ligita Tamutytė 17, Kristina Masionytė 10.

Kroatijos rinktinė: Andjela Katavič 21, Karla Erjaveč 14, Matea Tadič 14.

Komentarai:
gvs
kalta LKF ir vilnieciu treneriu svogeriu rinktos rinktines zaidejos ,klaida buvo padaryta,kai pradejo vadovauti vilniaus,marijampo;les,klaipedos ir t.toliau veikeju rinktos komandos,gavuosi tikra tragika.....
2017-08-13
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.