Nuotr.:

Europos čempionatui besiruošianti Čekijos rinktinė išgyvena dar vieną sukrėtimą. Būrį svarbių žaidėjų jau praradusi komanda neteko ir pagrindinio vidurio puolėjo.

Ondrej Balvin

Ondrej  Balvin
Komanda: Miuncheno Bayern
Pozicija: C
Amžius: 27
Ūgis: 215 cm
Gimimo vieta: Čekija

Čekijos nacionalinės komandos marškinėlių neapsivilks Ondrej Balvinas, kurio į rinktinės stovyklą neišleido naujoji jo ekipa Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“.

Praėjusį sezoną Miuncheno „Bayern“ klube pradėjęs, o sausį į Madrido „Estudiantes“ persikėlęs 24 metų 217 cm ūgio krepšininkas dar balandį patyrė čiurnos traumą, dėl kurios jo sezonas buvo baigtas.

Nors Balvinas pasveiko ir perėjo medicininę peržiūrą Las Palme, „Gran Canaria“ rekomendavo jam pratęsti reabilitaciją ir Europos čempionate nerungtyniauti.

„Kalbėjomės su ispanais, tačiau jie tiesiog nebuvo suinteresuoti bendradarbiauti ir leisti Ondrej prisijungti prie rinktinės“, – sakė Čekijos nacionalinės komandos trenerio asistentas Lubošas Bartonas.

„Estudiantes“ gretose Balvinas sužaidė 8 rungtynes, per kurias jis vidutiniškai pelnydavo po 6,8 taško, atkovodavo po 6,6 kamuolio bei atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Balvinas turėjo tapti vienu Čekijos rinktinės lyderių, nes jai padėti šiemet negali didžiausia žvaigždė Janas Vesely. Čekai taip pat nesulauks  ir kitų lyderių Pavelo Pumprlos bei Blake‘o Schilbo pagalbos.

Europos čempionate Čekijos rinktinė C grupėje varžysis su vengrais, rumunais,juodkalniečiais, ispanais ir kroatais.

Komentarai:
viltys mazeja cempionate
gal jei is grupes iseis bet ne daugiau cekai
2017-08-12
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.