Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Mokslus Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) baigusio, o dabar profesionalo karjerą pradedančio Aurimo Majausko pirmasis bandymas surasti naują komandą buvo nesėkmingas.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Kėdainių „Nevėžio“ peržiūroje pasirodęs 24-erių metų 200 cm ūgio puolėjas šio klubo treniruotėse neužtruko. Iš arti su marijampoliečiu susipažinusių „Nevėžio“ trenerių Ramūno Cvirkos ir Pauliaus Juodžio netekino krepšininko žaidimo stilius.

Pastarieji šiuo metu ieško universalaus sunkiojo krašto puolėjo, kuris gebėtų pataikyti iš tolimesnės distancijos ir taip išplėsti komandos puolimą.

Nors Majauskui nepasisekė Kėdainiuose, jis iš karto sulaukė kvietimo sudalyvauti Alytaus „Dzūkijos“ peržiūroje, kur kartu su kitais kandidatais siekia išsikovoti vietą komandoje.

Majauskas praėjusius ketverius metus mokėsi Teksase bei NCAA čempionate atstovavo „Sam Houston State Bearkats“ krepšinio komandai.

Pastarąjį sezoną atletas vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 19 minučių, pelnydavo po 9,1 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Majausko žaidimo epizodai:

Komentarai:
jis kazkokioj nezinomoj komandoj zaides NCAA, ir tokius vidurkius rinkt, 50 metu Martynas Andriuskevicius geresni vidurki butu turejes
2017-08-17
-1
Atsakyti
Paparazzi
nepatiko, kad nemeta iš toli
2017-08-17
+1
Atsakyti
Labai idomu kas trenerui nepatiko . Ncca statika atrodo visai gražiai negi LKL jis per silpnas ? Žinoma Dzūkija pasims ir bus patenkinta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-16
+34
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.