Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ Andrew Wigginsui ir jo agentui Billui Duffy išsiuntė penkerių metų 148 mln. JAV dolerių vertės kontraktą, tačiau tuomet krepšininkas pasielgė netikėtai – jis nusprendė nutraukti bendradarbiavimą su agentu, kuris išsiderėjo maksimalios vertės sutartį.

Šį sezoną metamos baudos

80%
19,3
Pataiko: 19,3
Taiklumas: 79,9%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Andrew Wiggins

Skelbiama, kad gavus kontraktą iš „Timberwolves“, Wigginsas kreipėsi į NBA žaidėjų asociaciją, kad galėtų nutraukti sutartį su savo agentu.

Duffy yra vienas žinomiausių NBA krepšininkų agentų. Jis atskleidė esantis informuotas, jog kiti agentai verbuoja Wigginsą prisijungti prie jų agentūrų, o už tai neprašo jokių komisinių nuo kontraktų.

Krepšininkai savo agentūras gali palikti bet kuriuo metu, tačiau taisyklėse pabrėžiama, kad už susitartus kontraktus agentams turi būti skirtos kompensacijos. NBA agentai daugiausiai gali gauti 4 proc. komisinių nuo kontrakto sumos.

„Esame nusivylę Andrew sprendimu. Ypač dėl to, jog bendradarbiavome trejus metus, kurių metu artimai palaikėme ryšį ir su žaidėju, ir su visa jo šeima. Klastotės yra šios industrijos dalis, todėl aš jau kreipiausi į NBA žaidėjų asociaciją, su kuria aptarsiu savo teises.

Akivaizdu, kad Wigginsas pasirašys maksimalios vertės kontraktą, dėl kurio mes susitarėme su „Timberwolves“. Dirbsime, kad mūsų teisės būtų apgintos“, – sakė dabar jau buvęs Wigginso agentas Duffy.

22-ejų metų 203 cm ūgio Wigginsas praėjusį sezoną vidutiniškai per 37 minutes pelnydavo po 23,6 taško, atkovodavo po 4 kamuolius, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1 kamuolį.

Komentarai:
o
o ka jie buvo ženoti?
2017-08-23
+2
Atsakyti
Anonimasant nuotraukos virsuj,tai ar tik is lovos atsikeles,ar gatavas.


eik toliau ta savo Jake Paul mesla klausykis 24/7, ko gi nepasileidus tos muzikos per lubas
2017-08-23
+1
Atsakyti
Anonimas
ant nuotraukos virsuj,tai ar tik is lovos atsikeles,ar gatavas.
2017-08-23
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Andrew Wiggins

Andrew  Wiggins
Andrew  Wiggins
MIN: 37.18
PTS: 23.57 (53.15%)
REB: 4.01
AS: 2.32
ST: 0.99
BS: 0.34
TO: 2.29
GM: 82