Antrąjį sezoną su Kauno „Žalgirio“ klubu pradėsiantis vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas pasirengęs kibti į pasiruošimo naujajam sezonui darbus.

Šį sezoną metamos baudos

76%
14,8
Pataiko: 14,8
Taiklumas: 75,6%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Paulius Jankūnas

32 metų 208 cm ūgio aukštaūgis, kalbėdamas su „Žalgiris TV“, atskleidė, jog vasarą spėjo pailsėti, o tarpsezoniu derino fizinio rengimo treniruotes bei leidžiamą laiką su šeima.

„Jaučiuosi pailsėjęs. Atostogų metu nemažai sportavau. Spėjau praleisti laiko su šeima, kas ir buvo svarbiausia. Buvome nuvykę į Los Andželą, lankėmės Disneilende, matėme Ramųjį vandenyną. Man regis, vaikams vandenynas patiko labiau nei Disneilendas“, – šypsojosi žalgirietis.

Krepšininkas po dviejų vasarų iš eilės su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine, pasibaigus sezonui į nacionalinės komandos treniruočių stovyklą nevažiavo. Nusprendęs laiką skirti poilsiui Kavaliauskas prisipažino, jog jį kamavo neįprastas jausmas stebint rinktinės pasiruošimą tik iš šalies.

„Iš pradžių buvo keista skaityti naujienas apie tai, jog rinktinė renkasi į treniruočių stovyklą bei pradeda žaisti draugiškas rungtynes. Buvo keistas jausmas, atrodo, ir pats nori ten būti, bet vėliau supranti, kad nelabai galėjai dėl tuo metų buvusių nedidelių traumų“, – aiškino Kavaliauskas.

Vidurio puolėjas prie „Žalgirio“ treniruočių prisijungs jau nuo pirmosios treniruočių stovyklos, kuri startuos rugpjūčio 25-ąją dieną. Žaidėjas nedaugžodžiavo ir tvirtai atsakė, paklaustas apie tai, ar pasiilgo gyvenimo intensyviu krepšinio ritmu.

„Krepšinio alkis visiškai sugrįžęs“, – kalbėjo Kavaliauskas.

Komentarai:
djgaffer
Nu pirmas sezonas jam sudėtingas buvo.Bet ir žaidė pirmą sykį EL,aukščiausiu lygiu.Vasarą pailsėjo,traumas išsigydė,galvą nuo krepšinio pravalė,tai antras sezonas turėtų būti geresnis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-23
+1
Atsakyti
Anonimas
sitas inkaras jauciu zvengia susirietes is kvailu zalfaniu kurie pateisina po keleta taskeliu sukrapstancio veikejo buvima komandoje uz milziniskus pinigus.neka prastesniu nei sitas ryzbarzdis pilna europa uz dukart mazesnius pinigus,bet matyt genialusis vadybininkas motiejunas gauna dali ryzo algos,kitaip negalima paaiskint tokio pinigu svaistymo.na o rytas tai cia tik islose kad atsikrate brangiausiai apmokamo zaidejo kuris tik lkl pries nevezi ar dzukija gali suzaist,o el slapia vieta

p.s. jei kvailiams kils klausimu,tai cia raso zalgirio fanas nuo auksinio zalgirio laiku
2017-08-23
-3
Atsakyti
Dziugu del Kevalo. Zmogus, suprates savo gyvenimo klaida, po dvieju bronziniu sezonu merdincioje komandoje persikele i vienintelio Lietuvos grando gretas ir pagaliau pasipuose aukso ziedais. Ateinantis sezonas bus jau lengvesnis nes visada pirmas buna sunkus nes laiko reikia apsiprasti su nauja aplinka bei aukstesniu komandos lygiu.
2017-08-23
-10
Atsakyti
Manau sis krepsininkas padare klaida kad perejo i zalgiri :(
2017-08-23
+3
Atsakyti
Anonimas
Turetu Daviesas su pangosu ir wihetu prisijungti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-23
Atsakyti
kunigas
:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-23
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Antanas Kavaliauskas

Antanas  Kavaliauskas
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: C
Amžius: 32
Ūgis: 208 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva