Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vicečempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ turi naująjį vyriausiąjį trenerį. Kauno rajono klubo vairą perima Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneris Mantas Šernius.

„Hoptrans-Sirenų“ komandoje Šernius pakeitė Liną Šalkų, kuris Kauno rajono klube dirbo šešis sezonus.

„Džiaugiamės, kad mūsų komandai vadovaus moterų rinktinės treneris. Tai įrodo, kad šis specialistas yra vienas geriausių Lietuvoje. Smagu, kad treneris pasirinko Kauno rajono komandą ir liko dirbti Lietuvoje, nors tikrai turėjo ir nemažai pasiūlymų iš užsienio. Mūsų laukia tikrai įdomus sezonas“, – apie pokyčius trenerių štabe kalbėjo komandos direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

34 metų strategas jau yra dirbęs klubiniame moterų krepšinyje. 2009–2010 m. sezone Šernius dirbo Vilniaus TEO trenerio asistentu, o vėliau perėmė ir vyriausiojo trenerio vairą. 2010–2012 m. Šernius buvo Kauno „VIČI-Aisčių“ vyriausiuoju treneriu.

Iš Šilutės kilęs strategas 2013 m. pasuko į vyrų krepšinį, kur dirbo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ trenerio asistentu, o nuo 2014 m. iki 2016 m. vadovavo Pasvalio komandai.

2016 m. pabaigoje, po metų pertraukos strategas sugrįžo prie Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vairo. Vyriausiuoju rinktinės treneriu Šernius jau dirbo 2014–2015m.

Paskutinė naujojo „Hoptrans-Sirenų“ trenerio stotelė buvo Kinija, kur specialistas dirbo vieno stipriausių vietos moterų krepšinio klubų, Tajuano-Šansi „Flame“, asistentu-konsultantu.

Artimiausiu metu „Hoptrans-Sirenos“ paskelbs naujienas apie pokyčius komandos sudėtyje bei ekipos naujokes.    

Komentarai:
Facet
Jo, turėjo daug pasiūlimų :) Šitas pastoviai turi daug pasiūlymu bet kaip aukščiau Pasvalio netreniruoja taip ir netreniruos
2017-08-24
Atsakyti
Jo
Sitam kiausiniui tik moteris ir treniruot

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-24
Atsakyti
Ups
Kas yra Kauno rajonas ? Nes kaip suprantu tai yra vis tik kažkokio miestelio komanda. Įsivaizduokit kokią Panevėžio rajono "Pieno Žvaigždės"...
2017-08-24
+6
Atsakyti
qq
Buna ir taip kad zmona geriau negu bapkes....ir dar lietuvoje.
2017-08-24
-3
Atsakyti
KAU.
Kiek girdejau zmona laukiasi tai ir pasiliko.
2017-08-24
-3
Atsakyti
Majamis
Butu turejes pasiulymu is uzsienio klubu tai ir butu isvaziaves,o ne kaimo komanda..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-24
+5
Atsakyti
jo
Geras.
2017-08-24
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.