Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Europos krepšinio čempionato B grupėje kartu su Lietuvos rinktine žaisiančios Izraelio ir Ukrainos nacionalinės komandos sužaidė skirtingus mačus pasirengimo cikle.

Izraelio krepšininkai Lenkijoje Galo Mekelio tritaškio dėka 77:74 (18:20, 19:22, 22:18, 18:14) palaužė šeimininkų lenkų pasipriešinimą.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Omri Casspis, pelnęs 15 taškų ir atkovojęs 8 kamuolius. Mekelis, Lioras Eliyahu ir Richardas Howellas pridėjo po 12 taškų.

Lenkijos rinktinės gretose išsiskyrė po 12 taškų įmetę Mateušas Ponitka ir Adamas Waščinskis.

Tuo metu Ukrainos rinktinė neturėjo jokių vilčių prieš Turkijos komandą ir patyrė sutriuškinimą 55:79 (10:21, 17:19, 9:18, 19:21).

Turkus į pergalę vedė po 15 taškų įmetę Kenanas Sipahi, Sertakas Sanli ir Cedi Osmanas. Sinanas Guleras pridėjo 8 taškus.

Ukrainiečiams 15 taškų surinko Viačeslavas Kravcovas.

Komentarai:
djgaffer
Izraelis šiek tiek strigti pradėjo.Prieš tai pralaimėta buvo,dabar vos lenkai įveikti.Krito forma kažkiek.O turkai atvirkščiai-ant bangos.Sunkiai sekėsi pasiruošimas,bet prieš pat pirmenybes įsivažiuoja kaip reikiant.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.