Nuotr.:

Europos čempionatą dėl nykščio traumos praleisiantis Italijos rinktinės puolėjas Danilo Gallinari jau artimiausiu metu sugrįš ant parketo.

Gallinari su rinktine dalyvavo pasirengimo čempionatui stovykloje, tačiau draugiškose rungtynėse su Nyderlandų rinktine trenkė oponentui Jito Kokui į veidą ir susilaužė dešinės rankos nykštį.

„Ranka sveiksta labai gerai. Beveik esu pasiruošęs rungtyniauti“, – sakė krepšininkas.

Iškart po traumos, liepos 31-ąją, buvo skelbiama, kad Gallinari traumos gydymas užtruks 40 dienų. Senojo žemyno pirmenybės startuos rugpjūčio 31-ąją.

Italija yra Lietuvos rinktinės varžovė Europos čempionato B grupėje. Be šių rinktinių Tel Avive dar kovos Izraelis, Ukraina, Gruzija ir Vokietija.

29-erių metų 208 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną NBA pirmenybių Denverio „Nuggets“ komandoje vidutiniškai per 33 minutes pelnydavo po 18,2 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Kitą sezoną jis rungtyniaus Los Andželo „Clippers“ ekipoje. „Mes sieksime laimėti NBA čempionatą“, – ryžtingai kalbėjo italas.

Gallinari susilaužo pirštą:

Komentarai:
Nesvarbu
Gineviciaus style. Jei zais Cempionate tada galima bus duot belekam I snuki, vis vien taisykles negalioja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-28
-1
Atsakyti
djgaffer
Nu čia tai bairis būtų,jei dar sugebėtų žaisti EČ.Bet kažkaip nuojauta kužda,kad Messina jo neimtų.Pats juk sakė,kad visai komandai pridirbo po to smūgio.O ir vietą kito žaidėjo užimtų,kas nelabai garbingai atrodytų.Ir galiausiai,jo forma neaiški-nelabai tikėtina,kad tas nykštys jau visiškai pilnai sugijo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-28
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.