Nuotr.: EHoptrans-Sirenos/E.Šemiotas
Nuotr. EHoptrans-Sirenos/E.Šemiotas

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) sidabro medalių laimėtojos Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ toliau rikiuoja sudėtį artėjančiam sezonui. Garliavos klubas pratęsė sutartį su 27 metų puolėja Egle Malašauske.

„Eglė yra puiki krepšininkė, tikra kovotoja, gali būti ne tik naudinga puolime, bet ir puikiai dirba gynyboje, jos savybes mes jau puikiai žinome. Džiaugiamės, kad pasiekėme susitarimą ir išsaugojome ją savo gretose. Jos patirtis mums bus labai naudinga“, – teigė „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Praėjusį sezoną 182 cm krepšininkė LMKL per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 4,4 taško, atkovodavo 4,7 kamuolio, atlikdavo kiek daugiau nei 2 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo 7,4 naudingumo balo. Su „Hoptrans-Sirenomis“ praėjusį sezoną E.Malašauskė iškovojo LMKL sidabro medalius bei debiutavo Europos taurės turnyre.

Ši vasara krepšininkei tapo išskirtine ir asmeniniame gyvenime. Sumainiusi aukso žiedus krepšininkė pasirinko vyro pavardę, tad nuo šiol ant marškinėlių puikuosis ne Tarasevičiūtės, kaip buvo įpratę sirgaliai, o Malašauskės pavardė.

„Hoptrans-Sirenos“ šį tarpsezonį pasirašė sutartis su naujuoju vyr. treneriu, kuriuo tapo Mantas Šernius, taip pat sukirto rankomis su puolėja Kriste Druskyte bei įžaidėja Arina Bilotserkivska.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.