Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Adamo Hangos šios vasaros istorija priminė tikrą dramą – iš pradžių jis sudarė kontraktą su „Barcelona“, tuomet jo buvusi komanda Vitorijos „Baskonia“ išlygino pasiūlymą ir išlaikė puolėją, tačiau galiausiai krepšininkas už išpirką vis tiek atsidūrė Katalonijoje.

Jeigu kas nors mano, kad vengras tai padarė dėl pinigų, tuomet klysta. Tokią žinutę pasiuntė pats krepšininkas.

„Skaičiau, kad daug žmonių mano, jog aš „Barceloną“ papildžiau dėl pinigų. Tai nėra tiesa. Jeigu būčiau siekęs didesnių pinigų, tuomet būčiau likęs „Baskonia“ klube. „Barcelonoje“ uždirbsiu 30 proc. mažesnę sumą nei būčiau gavęs Vitorijoje. Be to, pats susimokėjau išpirką, tad uždirbsiu kur kas mažiau“, – svetainei „Eurohoops.net“ pasakojo Hanga.

Puolėjas praėjusį sezoną buvo pripažintas geriausiai besiginančiu Eurolygos žaidėju. Jis vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 10,5 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po 1,3 kamuolio ir surinkdavo po 13 naudingumo balo.

Nors 28-erių metų 200 cm ūgio puolėjas į Barseloną atvyksta po solidaus sezono, tačiau jis mano, kad įsitvirtinti ir šioje ekipoje bus tikras iššūkis.

„Man tai didelis iššūkis. Pastarieji du sezonus Vitorijoje man padėjo tapti tokiu žmogumi, kurį sirgaliai žino visoje Europoje, o ypatingai – Ispanijoje“, – teigė krepšininkas, kuris šiuo metu su Vengrijos rinktine ruošiasi Europos čempionatui.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.