Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Jutos „Jazz“ šį tarpsezonį neteko savo pagrindinės žvaigždės Gordono Haywardo ir dabar yra ieškojimų kelyje, kas galėtų puolime atstoti šį žaidėją. Klubo vadovų akys krypsta į 24-erių metų atakuojantį gynėją Rodney Hoodą.

203 cm ūgio krepšininkui tai bus kontrakto metai, kurie apibrėš kokią naują sutartį krepšininkas gaus kitą vasarą. „Jazz“ generalinis vadybininkas Dennisas Lindsey iš Hoodo tikisi taškų proveržių, agresyvesnio žaidimo bei dažnesnio ėjimo prie baudų metimo linijos

„Jis nori, kad tapčiau geresniu žaidėju ir kad ruoščiausi naujam vaidmeniui komandoje“, – sakė Hoodas.

Gynyba garsėjanti „Jazz“ ekipa per susitikimą vidutiniškai į savo krepšį praleisdavo mažiausiai taškų NBA – 96,8 taško.

Dėl šio aspekto Jutos komandos fanai neturės ko nerimauti ir artėjantį sezoną, išvykusius Haywardą ir George'ą Hillą „Jazz“ pakeitė tokiais gynybinio pobūdžio krepšininkais kaip Ricky Rubio, Thabo Sefolosha, Ekpe Udoh ar Jonas Jerekbo.

Bet kas bus būsimasis Jutos puolimo lyderis?

Quino Snyderio auklėtiniai praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo tik po 100,7 taško, o tai yra vos 28-as rezultatas visoje lygoje. Netekus Haywardo natūralu tikėtis ir dar prastesnio puolimo.

„Rodney laukia daug išbandymų, – sakė Lindsey. – Jis turi įsipareigoti ir tobulėti, būtent tai Hoodas ir darė visą vasarą. Jis gaus pastebimą rolę kitame sezone, o jo patobulėjimas mums bus labai reikšmingas.“ 

Gynėjas didžiąją dalį vasaros praleido Solt Leik Sityje, kur individualiai tobulino savo krepšinio įgūdžius.

Praėjusį sezoną Hoodas ant parketo išbėgo 59 reguliaraus sezono rungtynėse, vidutiniška žaidė po 27 minutes, pelnė po 12,7 taško, atkovojo po 3,4 kamuolio bei atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.