Nuotr.: olimpiamilano.com
Nuotr. olimpiamilano.com

Milano „AX Armani Exchange“ naujokas Jordanas Theodore‘as nestokoja ambicijų. Italijos klubo naujokas jau debiutiniame savo sezone Eurolygoje tikisi tapti geriausiu turnyro įžaidėju.

27 metų 183 cm ūgio krepšininkas planuoja tapti Manto Kalniečio ir Artūro Gudaičio atstovaujamos komandos lyderiu bei pirmauti Eurolygoje pagal rezultatyvius perdavimus ir perimtus kamuolius.

„Į Milano komandos žaidimą aš atnešu lyderystę. Aikštelėje visada sunkiai dirbu ir kovoju. Esu atsidavęs, nes mėgaujuosi buvimu aikštelėje.

Viliuosi tapti geriausiu Eurolygos įžaidėju. Tai nereiškia, kad rinksiu daugiausiai taškų, tačiau visada būsiu pasiruošęs tai daryti.

Ketinu kiekvieną dieną tobulėti ir būti lyderiu Eurolygoje pagal rezultatyvius perdavimus ir perimtus kamuolius. Žinoma, svarbiausia yra visos mano komandos tikslai", – sakė Theodore‘as.

Praėjusį sezoną Makedonijos pilietybę turintis amerikietis rungtyniavo Bandirmos „Banvit“ klube bei tapo FIBA Čempionų lygos naudingiausiu žaidėju.

Čempionų lygoje Theodore‘as per rungtynes vidutiniškai rinko po 16,2 taško, atkovojo po 4,1 kamuolio ir atliko po 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Praeityje atakų organizatorius atstovavo Fraporto „Skyliners“, Burgo JL, Mersino BSB, Puerto Platos „Huracanes del Atlantico“ ir Antalijos BSB.

Komentarai:
Theodore is po FIBA lygos, bus tik eilinis vidutiniokas EL,o Kalnietis gales skrist atgal i zlagiri po sezono,kai pabaigs arenos grindis valyt rungtyniu metu pagal kontrakta
2017-09-23
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.