Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Turkijos krepšinio federacija jau dairosi, kas rinktinėje galėtų užimti natūralizuoto krepšininko Bobby Dixono vietą, o su tuo mielai sutiktų Stambulo „Daruššafaka“ gynėjas Scottie Wilbekinas, kuris yra vienas iš kandidatų.

„Kol kas jokio oficialaus pasiūlymo negavau, tačiau man būtų garbė žaisti Turkijos rinktinėje. Šioje šalyje jau esu trejus metus, jaučiuosi beveik kaip namuose. Man tai būtų lengvas sprendimas“, – „Eurohoops.net“ cituoja krepšininką.

Anksčiau buvo paskelbta, jog turkai į 34-erių metų Dixono vietą žvalgosi kito užsieniečio, o be 24-erių metų 188 cm ūgio Wilbekino akiratyje yra ir Bradley Wanamakeris iš Stambulo „Fenerbahče“.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose rungtyniaujantis krepšininkas nuo 2015 metų žaidžia „Daruššafaka“ gretose.

Praėjusį sezoną Eurolygoje amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 11,6 taško, atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,8 kamuolio.

Komentarai:
Man būtų garbė jei Jasikevičius leistu paduoti jam skirtą rankšluostį

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-25
-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.