Nuotr.:

Dirkas Nowitzki visą savo karjerą už Atlanto rungtyniauja Dalaso „Mavericks“ klube ir šiai ekipai ne kartą pademonstravo ištikimybę.

Vienas tų atvejų – pastaraisiais metais stipriai susimažintas atlyginimas dėl to, kad klubas galėtų pasikviesti pajėgesnių žaidėjų.

Už tai vokiečiui nusprendė atsidėkoti vienas „Mavericks“ sirgalius, atsiuntęs laišką su 20 dolerių kupiūra su prierašu: „Per pastaruosius šešerius metus komandai darei daug nuolaidų, kurios leido prisikviesti daugiau talento ir iškovoti titulą. Pietūs į mano sąskaitą, didysis drauguži!“

Šįmet Nowitzki užsidirbs 5 mln. JAV dolerių. Tiesa, prieš keletą metų „Mavs“ savininkas Marcas Cubanas klubo kišenėje turėjo laisvų pinigų, taigi savo žvaigždei galėjo mokėti net 25 mln. Vis tik žaidėjas tokių pinigų atsisakė ir žaidė už 8,3 ir 7,9 mln. per metus.

„Dabar pinigai ir titulai yra svarbiau už ištikimybę“, – neseniai apie kitas lygos žvaigždes atsiliepė Nowitzki.

Šių metų vasarą 39-erių metų vokietis su Dalaso komanda sudarė naują dvejų metų sutartį, tačiau pats Nowitzki dar nežino, ar po šio sezono tęs karjerą.

Komentarai:
latras
is pagarbos Nowitzki fanui galetu persiust laiska su 2000$ cekiu pietums ;)
2017-09-30
-3
Atsakyti
Uz 20 doleriu pietus, gerai kad pas mus tap butu kur palangoj. O tai uz 20 euru tik saltybarsciu su bulbom gaunasi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-30
-2
Atsakyti
Deimas
Legendinis krepsininkas.Pagarba ir kaip zmogui ir kaip asmenybei.
2017-09-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.