Nuotr.:

Už Atlanto kojas apšilinėjantis Bogdanas Bogdanovičius aktyviai rengiasi debiutui Sakramento „Kings“ komandoje bei Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

Universalusis 25-erių metų krepšininkas ikisezoninėje treniruočių stovykloje nuo pat pirmųjų dienų įrodinėja savo vertę ir demonstravo asmenines galimybes naujosios komandos treneriams.

Prie tritaškio linijos atsistojęs Bogdanovičius siuntė taiklius tolimus metimus vieną po kito, o tai užfiksavęs „Kings“ atstovas pasidalijo vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Twitter“. Kiek ilgesniame nei minutės įraše Bogdanovičius pademonstravo nenutrūkstamą tritaškių seriją.

Pastaruosius penkerius metus Eurolygoje žaidęs serbas tritaškius metė 37,6 proc. taiklumu, o dvitaškius – 45,9 proc. taiklumu.

Komentarai:
Spectre
1 pramete tas kitas
2017-09-30
-2
Atsakyti
To babunas
Ptamete

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-30
Atsakyti
Babunas
tas kitas irgi nepramete
2017-09-30
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.