Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ komanda likusią pasiruošimą naujam sezonui dalį tęs be klubo lyderio Kawhi Leonardo.

Skelbiama, kad šlaunies raumenį susižeidusi 26-erių metų lygos žvaigždė iki sezono pradžios sieks išsigydyti patirtą traumą.

Geriausią sezoną karjeroje pernai sužaidęs Leonardas buvo vienas pagrindinių kandidatų tapti pirmenybių MVP, tačiau galutinėje rinkimų rikiuotėje liko trečias, o šis titulas atiteko Oklahomos „Thunder“ trigubų dublių mašinai Russellui Westbrookui.

Leonardas vidutiniškai per vienerias rungtynes pelnydavo po 25,8 taško, atkovodavo po 6,1 ir perimdavo po 1,7 kamuolio bei atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Įsibėgėjus „Spurs“ treniruočių stovyklai, Greggo Popovichiaus vadovaujama ekipa pirmadienį pradės kontrolinių rungtynių ciklą maču su Sakramento „Kings“.

Vėliau šios komandos dar kartą susitiks penktadienį, o paskui Teksaso ekipos atstovai savo jėgas taip pat išmėgins su Denverio „Nuggets“, Orlando „Magic“ ir Hjustono „Rockets“.

Reguliariajame NBA sezone „Spurs“ startuos namų rungtynėse su Minesotos „Timberwolves“ spalio 18-ąją.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.