Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Joakimas Noah nebaigė praėjusio sezono dėl traumos bei praleis artėjančio sezono pirmąsias 10 rungtynių dėl suspendavimo. Visgi 32-ejų prancūzas pasiruošimo metu demonstruoja įspūdingą formą, kuri sužavėjo Niujorko „Knicks“ strategą Jeffą Hornačeką.

„Jis grįžo po sunkių traumų ir aš tikrąją to žodžio prasme esu šokiruotas. Nemaniau, kad jis bus pasiruošęs jau taip anksti, – kalbėjo Hornačekas. – Esu labai laimingas kaip jis žaidžia. Jis rungtyniauja teisingai. Noah stato puikias užtvaras, po kurių tvirtai leidžiasi link krepšio, o tai atveria daugybę įmanomų variantų kaip užbaigti ataką. Jis rungtyniauja puikiai.

Noah nori sugrįžti ir parodyti visiems, koks žaidėjas jis yra. Jis sunkiai dirbo visą vasarą, aš juo labai džiaugiuosi.“

2016-ųjų vasarą ketverių metų 72 milijonų JAV dolerių kontraktą su „Knicks“ sudaręs Noah praėjusį sezoną sužaidė 46 mačus, vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 5 taškus bei atkovodavo 8,8 kamuolio.

Tai buvo vienas sudėtingiausių sezono vidurio puolėjo karjeroje. Pirmiausia jis patyrė peties traumą, o vėliau sulaukė ir 20 mačų diskvalifikacijos dėl draudžiamų preparatų vartojimo.

211 cm ūgio prancūzas dėl šios nuobaudos praleido 10 praėjusio sezono rungtynių bei tiek pat praleis artėjančiame sezone.

Komentarai:
kunigas
Lenteles dugnas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-01
+5
Atsakyti
Jurgis
Labai smagi priekinė linija, prisidėjus Kanteriui, patobulėjus Willy, ir , gal , atsigavus Noah, bus smagu pažiūrėt! Ir aišku Porzingis. Europietiška; D nors pati komanda kažin kaip atrodys ...
2017-10-01
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.