Be pralaimėjimų „Betsafe–LKL“ pirmenybėse žygiuojančio Klaipėdos „Neptūno“ lyderis Juanas Palaciosas tapo naudingiausiu rugsėjo mėnesio krepšininku.

Juan Palacios

Juan  Palacios
Komanda: Klaipėdos Neptūnas
Pozicija: PF, C
Amžius: 32
Ūgis: 206 cm
Svoris: 105 kg

Kolumbijos krepšininkas, kuris pripažintas geriausiu pirmos „Betsafe–LKL“ savaitės žaidėju, buvo naudingiausias lygoje.

Maža to, Palaciosas svariausiai prisidėjo prie pergalingo „Neptūno“ starto – klaipėdiečiai laimėjo visas trejas rungtynes, įskaitant dvikovą prieš Kauno „Žalgirį“.

32 metų 206 cm ūgio puolėjas į čempionų krepšį įmetė 15 taškų, atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius.

Per trejas „Betsafe–LKL“ rungtynes rugsėjį Palaciosas vidutiniškai rinko po 18,3 taško, atkovojo po 7 kamuolius, atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo. Kolumbiečio vidutinis naudingumas – 22,7 taško.

Į geriausių mėnesio žaidėjų penketuką pateko ir „Neptūno“ įžaidėjas Mindaugas Girdžiūnas. Jis prie savo komandos pergalių prisidėdavo pelnydamas po 15 taškų ir atlikdamas po 5 rezultatyvius perdavimus.

Penketuke atsidūrė ir Lorenzo Williamsas. Jo atstovaujamas Panevėžio „Lietkabelis“ vis dar nėra pralaimėjęs. Gynėjas per trejas rungtynes rinkdavo po 11,3 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus.

Tarp geriausiai pasirodžiusiųjų rugsėjį – ir du Vilniaus „Lietuvos ryto“ atstovai.

Komandos lyderis Martynas Echodas buvo vienas geriausių lygoje – pelnydavo po 17 taškų (71,8 proc. dvitaškių) ir atkovodavo po 7,5 kamuolio.

O Rokas Giedraitis buvo geriausias lygoje tarp puolėjų – vidutiniškai po 10,5 taško, 3,8 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Grambuolis
Echodas - jega!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-01
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Juan Palacios

Juan  Palacios
Juan  Palacios
MIN: 27.94
PTS: 18.33 (56.9%)
REB: 7
AS: 3.67
ST: 1.67
BS: 0
TO: 2.33
GM: 3