Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Madrido „Real“ klubas į savo gretas pasikvietė dar vieną legionierių. Skelbiama, kad komandos atakoms šįmet diriguos Chassonas Randle'as.

Šią naujieną patvirtino pats krepšininkas, kuris teigė, kad Europoje „Real“ yra geriausias pasirinkimas. Klubas šios naujienos oficialiai dar nepatvirtino.

Tiesa, neaišku, ar gynėjas liks komandoje iki sezono pabaigos, mat „Real“ dairėsi žaidėjo, kuris pakeistų sunkią traumą patyrusį Sergio Llullą. Jis į rikiuotę grįš tik kitais metais.

Randle'o įsigijimas yra bloga žinia Ispanijos sostinės komandoje rungtyniaujančiam Jonui Mačiuliui. Dabar „Real“ jau dviem žaidėjais Ispanijos pirmenybėse viršys legionierių limitą. Būtent dėl šios priežasties „Endesa“ lygoje Mačiulis kol kas nerungtyniauja. Eurolygoje legionierių limitas negalioja.

Praėjusį sezoną krepšininkas blaškėsi po NBA ir Plėtojimosi lygą. 24-erių atakų organizatorius spėjo pabūti ir Mindaugo Kuzminsko komandos draugu bei Niujorko „Knicks“ gretose sužaisti 18 susitikimų.

Per juos Randle'as vidutiniškai pelnė po 5,3 taško, atkovojo po 1,4 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.