Nuotr.:
  • Igoris Kokoškovas vadovauti rinktinėje nebeleidžia darbas NBA
  • Vyr. trenerio vietą užims jo asistentas Rado Trifunovičius
  • Kokoškovas nuo Slovėnijos rinktinės neatitrūks

Stebuklą Europos čempionate sukūrusi Slovėnijos rinktinė neteko komandos vairininko Igorio Kokoškovo.

Dėl darbo Nacionalinės krepšinio asociacijoje (NBA) Jutos „Jazz“ komandoje specialistas nebegali toliau eiti šių pareigų, kadangi artėjanti atranka į pasaulio čempionatą dėl naujosios langų sistemos kirsis su stipriausiais klubiniais turnyrais.

45-erių metų strategą šiose pareigose pakeis jam talkinęs Rado Trifunovičius. Tiesa, Kokoškovas nuo Slovėnijos nacionalinės komandos visiškai neatitrūks – jis liks konsultanto pareigose.

Trenerių štabe toliau dirbs Jaka Lakovičius ir Aleksandras Sekuličius.

„Jazz“ klubo vyriausiajam treneriui Quinui Snyderiui už Atlanto talkinantis Kokoškovas Slovėnijos rinktinės vairininku buvo paskirtas praėjusių metų sausio viduryje.

Prieš tai jis septynerius metus treniravo Gruzijos nacionalinę komandą.

Komentarai:
djgaffer
Taip ir turėjo būti.Žmogus dirba NBA,tai jam be šansų išvykti treniruoti rinktinę per tuos langus.Tas pats ir su Messina.Sunku bus be Kokoškovo,bet vairą perima jo asistentas.Tai žaidimas,taktika ir schemos neturėtų per daug keisti.Žais tokiu pačiu stiliumi,kaip ir EČ.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-10
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.