Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix
  • Vidurio puolėjas bandys laimę laisvųjų agentų rinkoje po to, kai „Blazers“ nepasiūlė naujos sutarties

  • „Blazers“ turės pirmumo teises į bosnį, mat jis bus apribotasis laisvasis agentas

  • Nurkičius „Blazers“ gretose vidutiniškai rinkdavo po 15,2 taško ir sugriebdavo po 10,3 kamuolio.

Portlando „Trail Blazers“ aukštaūgis Jusufas Nurkičius artėjančią vasarą planuoja žengti į laisvųjų agentų rinką. Klubas bosniui nepasiūlė naujos sutarties, tačiau visus kozirius išlaikys savo rankose, mat Nurkičius bus apribotasis laisvasis agentas ir klubas galės išsaugoti žaidėją savo gretose, jeigu pasiūlys pelningesnį kontraktą.

23-ejų metų Nurkičius praėjusiame sezone tapo viena iš kertinių „Blazers“ dalių ir turėtų būti itin paklausus artėjančią vasarą. 212 centimetrų ūgio vidurio puolėjas pasižymi puikiu puolimo arsenalu, gera kova dėl atšokusių kamuolių ir darbu gynyboje.

„Blazers“ bosnį vasario mėnesį gavo mainų būdu iš Denverio „Nuggets“, o tai leido Nurkičiui sužibėti ryškiausiomis spalvomis. Praėjusiame sezone per 20 rungtynių „Blazers“ gretose jis vidutiniškai pelnydavo po 15,2 taško ir atkovodavo po 10,3 kamuolio.

Vidurio puolėją buvo pristabdžiusi kojos trauma, dėl kurios jis buvo priverstas praleisti atkrintamųjų rungtynių etapą. Vis dėlto Nurkičius traumą jau yra išsigydęs ir artėjančio sezono pasiruošimo etape demonstravo gerą sportinę formą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.