Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Po sėkmingų rungtynių Sabonis sulaukė daug liaupsių
  • Youngo tikinimu, gaudama Sabonį „Pacers“ tiesiog apvogė „Thunder“ ekipą
  • Oladipo patikino, kad tai nebuvo vienadienis Sabonio žybtelėjimas

Domantas Sabonis antrąjį karjeros NBA sezoną pradėjo lyg ant sparnų. Sezono starte pelnęs 16 taškų ir prisidėjęs prie Indianos „Pacers“ komandos pergalės, lietuvis į save atkreipė visų dėmesį – tiek sirgalių, tiek varžovų, tiek komandos žvaigždžių.

Thaddeus Young

Thaddeus  Young
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: SF, PF
Amžius: 29
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Naujasis Orleanas, JAV

„Kalbant apie Sabonį, manau, kad gaudami jį, mes apvogėme „Thunder“, – skambiai po rungtynių išsireiškė „Pacers“ puolėjas Thaddeusas Youngas.

Rungtynių pabaigoje, ketvirtajame kėlinyje, Sabonis buvo pakeistas, o ant suolelio jis buvo palydėtas „Pacers“ aistruolių aplodismentais

„Taip, girdėjau fanų skanduotes ir plojimus. Buvo puiku, geras jausmas“, – po rungtynių įspūdžiais dalijosi Sabonis.

Tai nebuvo lietuvio blykstelėjimas iš niekur. Mače su Haifos „Maccabi“ krepšininkas pelnė 12 taškų, o į NBA vicečempionės Klivlando „Cavaliers“ krepšį Sabonis įmetė 17 taškų.

Sabonio progresu ypatingai džiaugėsi ir jo komandos draugas Victoras Oladipo, kuris kartu su puolėju į Indianą atvyko iš Oklahomos „Thunder“ ekipos.

„Jis gali žaisti krepšinį. Kalbėdami apie mainus, visi sakė, kad Paulą George'ą jie iškeitė į mane, bet į šį miestą aš neatvykau vienas. Visiems bandau pasakyti – tas vyrukas tikrai gali žaisti. Šiose rungtynėse pamatėte, kodėl „Pacers“ jo norėjo.

Aš esu jo sirgalius, brolis ir komandos draugas. Visi įsitikino, kad tas vaikis gali žaisti. Sezono eigoje pamatysite ir daugiau tokių jo pasirodymų“, – sakė Oladipo.

Komentarai:
to Schmitt Trigger
Sakau, kad nera kertanciu, judanciu zmoniu, kam jis tada pasa ikis??? su JV tas pats, losia pries 2-3 zmones, Jono komandos draugai pradinge kazkur, nors turi laisvus plotus, tik kirsk, judek, o jei kazkas netycia pavyksta, tai Kunigelis apsimyza is laimes ir rekia koks situacijos skaitymas, komandinis zaidimas...

"Lietuviska tikitaka" pasiziurek youtube, kai pries Rumunus visi stovi ir meto vienas kitam kamuoli, nes oponenentu gynybos suvokimas zemiau nulio..
2017-10-19
-6
Atsakyti
to Schmitt Trigger
Domas pats ant uselio perdavimus darytu....rinktinej nebuvo zmogaus ginyboj sunkaus stovincio ant koju, Saricius, gruzinas kuris ten ejo kaip...o graikai per kur taske, pries zmogu kaip Domas su kojom , Printezis nelabai praeitu...Domas buvo butinas, min reikejo Jankuno, ju nebuvo tai toks ir rezas rinktines ir isvis neaisku po tokio balagano, FIBA/Eurolyga/be NBA kada rinktine normalia bematysim
2017-10-19
-5
Atsakyti
to Schmitt Trigger
treniruotes per vasara iseina i didesne nauda nei rinktine. Ka cia matai Pacers zaidimo epizodus, tai rinktineje net nera taip aikste matanciu ir judanciu zmoniu, butu padavimai ant uselio ir Domantas turetu arti pats.
2017-10-19
+15
Atsakyti
to Gal
tiksliau ne tiek grynos jegos, kiek sprogstamos
2017-10-19
+3
Atsakyti
Butu smagu kad georgas smeiktu ragus po sezono,o saboniukas stabiliai rinktu 10+, 7reb statistika.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
+18
Atsakyti
to Gal
dar anksti apie tai, bet JV potenciala jau isnaudojo, iki M.Gasolio manau nepriaugs o Domas virsys Songaila, o ar iki Love lygio daeis, sunku sprest dar, imanoma, kiek kad ir sitose rungtynes viskas tik kaire, jo privalumai puikus koju darbas bei aikstes matymas, pirmam sezone truko jegos elementariausiai del to tolyn nuo krepsio stumdavo treneriai
2017-10-19
-3
Atsakyti
voodoo
visiskai nenustebino toks geras jo zaidimas. jau oklahomoj matesi, kad tikrai gali gerai zaisti tik jo role buvo kitokia, prie tritaskio labiau malesi. jau nuo studiju laiku buvo aisku, kad jam geriausia po krepsiu zaisti ir isnaudoti savo jega ir vikruma.
2017-10-19
-4
Atsakyti
Gal
DS > JV?
2017-10-19
Atsakyti
vasara
Neleido laiko veltui rezultatai matosi
2017-10-19
-4
Atsakyti
djgaffer
Dar tik vienos rungtynės,bet jau ir ikisezoninėse įrodė,kad Pacers neprašovė jį pasiimdami.Treneris Domantui liepia žaisti daugiau po krepšiu,kur jis jaučiasi puikiai.Vistik tai jo įprasta pozicija ir puikiai tai išnaudoja.Lauksim daugiau jo tokių pasirodymų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
+7
Atsakyti
ToTo
Prisijunk prie didėjančios krepšinio bendruomenės - dalyvaut Totalizatorius Tau spėlionėje : http://www.totalizatoriustau.lt

P.S Nebijokite, kad sezonas jau prasidėjęs, ateityje planuojama funkcija, kuri išrikiuos spėjikus pagal vidurkį (beabejo bus reikalingas tam tikras minimalus spėtas rungtynių kiekis)
2017-10-19
-11
Atsakyti
Spectre
Tik nesustok DOMAI!
2017-10-19
+3
Atsakyti
Schmitt Trigger
Gaila nebuvo rinktinej Saboniuko vasara. Tokiem milakniam butu vietos neuzteke tada.
2017-10-19
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Thaddeus Young

Thaddeus  Young
Thaddeus  Young
MIN: 33.33
PTS: 17 (50%)
REB: 11
AS: 3
ST: 2
BS: 2
TO: 2
GM: 1