Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix
  • Schroderis patyrė čiurnos traumą
  • Sužeidimo rimtumas nėra aiškus, tačiau gynėjas veikiausiai praleis dvikovą su „Heat“
  • NBA sezono starte traumas patyrė daugybė krepšininkų

NBA sezono startą paženklino dar viena žaidėjo trauma. Dennisas Schroderis rungtynėse su Bruklino „Nets“ užmynė varžovui ant kojos bei susižeidė čiurną.

Be gynėjo likusi „Hawks“ turėjo pripažinti varžovų pranašumą. 

Schroderio traumos rimtumas dar nėra aiškus, tai paaiškės po artimiausių tyrimų. Visgi spėjama, kad ji nėra pernelyg rimta. Gynėjas veikiausiai praleis mačą su „Heat“, bet į aikštelę išbėgs ketvirtadienio dvikovoje su „Bulls“.

Šį sezoną Schroderis yra tikras Atlantos komandos lyderis. Per trejas rungtynes įžaidėjas vidutiniškai pelno po 23,3 taško, atkovoja 3 kamuolius bei atlieka 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Schroderio traumos epziodas:

NBA sezono startą paženklino daugybė traumų. Ryškiausia auka tapo Gordonas Haywardas, kuris atidarymo rungtynėse patyrė atvirą kojos lūžio traumą. Sezonas puolėjas baigėsi po 5 minučių žaidimo.

Sezonas baigėsi ir Jeremy Linui, kuriam plyšo kelio girnelės sausgyslė.

Kai kurių krepšininkų traumos menkai susijusios su krepšiniu. Nikola Mirotičius treniruotės metu prasileido smūgį į galvą iš komandos draugo Bobby Portiso, o dėl to rungtyniauti negalės nuo 4 iki 6 savaičių.

Dėl įvairių traumų ar sužeidimų iš rikiuotės dar yra iškritę: Dante Exumas, Rajonas Rondo, Chrisas Paulas, Nicolas Batumas, Frankas Ntilikina, Rodney Hoodas, Elfridas Paytonas, Derrickas Rose'as, Milošas Teodosičius bei DeAndre Bembry.

Komentarai:
...
kaip jus savo kaime zaidziat niekam neidomu
2017-10-23
Atsakyti
Neturėjo skaideti
Mes kai zaidziam tai ir susibarom ir susidauzom dar baisiau ir neziziam visai sumesčioneja te krepšininkai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-23
-4
Atsakyti
kunigas
nu tu bl kas cia yra su tom ciurnom visiem?nei vienais metais taip nebuvo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.