Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Nuotr. Sputnik - Scanpix

Praėjusį sezoną Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje rungtyniavęs Drew Gordonas trečiajame Europos taurės ture buvo nepralenkiamas pagal naudingumo balų skaičių. 

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
84,3
Pelno taškų: 84,3
Taiklumas: 45,1%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 87
Blogiausias pasiekimas: 81
Daugiausia pelno: Kyle Kuric

Į Sankt Peterburgo „Zenit“ persikėlęs amerikietis mače su Vilerbano ASVEL per 27 minutes pelnė 20 taškų (10/17 dvit.), atkovojo 18 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo du metimus bei surinko 36 naudingumo balus.

Gordono komanda pralaimėjo, todėl naudingiausiu turo krepšininku pripažintas pergalę su Belgrado „Partizan“ iškovojęs Nigelis Williamsas-Gossas.

192 cm ūgio gynėjas iš JAV pergalingame mače su Bilbao „Dominion Basket“ ekipa per 37 minutes pelnė 27 taškus (9/13 dvit., 2/4 trit., 3/3 baudos), sugriebė 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas bei surinko 34 naudingumo balus.

Trečiąją vietą su 31 naudingumo balu užėmė Burso „Tofaš“ gynėjas Pierria Henry, o 4-5 vietas pasidalino po 30 naudingumo balų surinkę Frankas Elegaras iš Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Amedeo Della Valle iš Emilijos Redžo „Grissin Bon“. Abu pastarieji krepšininkai dominavo prieš Lietuvos komandas Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir Panevėžio „Lietkabelį“.

Gražiausių turo epizodų dešimtukas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.