Nuotr.:
  • Danielas Hacketas patyrė blauzdos traumą
  • Pirminiais duomenimis, jis žaisti negalės 2-3 savaites
  • Italas šį sezoną „Brose“ gretose žaidžia po 24 minutes ir yra vienas naudingiausių ekipos žaidėjų

Bambergo „Brose“ penktajame Eurolygos ture įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“, tačiau tą pergalę apkartino vieno iš pagrindinių krepšininkų trauma.

Daniel Hackett

Daniel  Hackett
Daniel  Hackett
MIN: 24.38
PTS: 6.4 (51.43%)
REB: 3
AS: 3
ST: 0.2
BS: 0.2
TO: 0.6
GM: 5

Skelbiama, jog Danielas Hackettas susižeidė blauzdą. Atlikti tyrimai diagnozavo smulkų raumens patempimą, dėl kurio jis negalės rungtyniauti 2-3 savaites.

Dvikovoje su Serbijos klubu skausmus pajutęs italas per 12 minučių pasižymėjo 5 taškais (1/3 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai), atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį bei atliko po 1 rezultatyvų perdavimą, o „Brose“ Belgrade nugalėjo 75:69 ir įsirašė trečiąją pergalę paeiliui.

Hackettas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniauja po 24 minutes, pelno po 6,4 taško, atkovoja po 3 kamuolius, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus bei renka po 10 naudingumo balų.

Bambergo klubas artimiausias dvejas rungtynes namuose žais su Stambulo „Fenerbahče“ ir „Barcelona“, o trečiajame susitikime Italijoje kovos su Artūro Gudaičio ir Manto Kalniečio atstovaujama Milano „AX Armani Exchange“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
77,4
Pelno taškų: 77,4
Taiklumas: 45,6%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 83
Blogiausias pasiekimas: 71
Daugiausia pelno: Ricky Hickman