Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Traumą patyrus Kuzmičiui, „Real“ pasiūlė kontraktą Gašperui Vidmarui
  • Slovėnas turi dar dvejus metus galiosiančią sutartį su „Banvit“, todėl liks Turkijoje
  • „Real“ gretose Vidmaras būtų prisijungęs prie čempioniškos Slovėnijos rinktinės narių Dončičiaus ir Randolpho

Slovėnijos rinktinės ir Bandirmos „Banvit“ ramstis po krepšiu Gašperas Vidmaras sulaukė netikėto pasiūlymo iš Madrido „Real“ komandos, tačiau į šią ekipą vidurio puolėjas nesikels.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
20,4
Pataiko: 20,4
Taiklumas: 54,5%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Gustavo Ayon

Šį rudenį Europos čempionu tapęs krepšininkas būtų pakeitęs „Real“ naujoką Ognjeną Kuzmičių, kuris dėl traumos veikiausiai praleis visą sezoną. Gašperą nustebino „Real“ dėmesys, tačiau jis pats patvirtino liksiantis Turkijos klube.

„Real“ buvo vienas iš variantų, tačiau šiuo metu tai neįvyks. Esu laimingas žaisdamas „Banvit“ komandoje, bet man buvo didžiulė garbė gauti pasiūlymą iš tokio klubo kaip „Real“. Tiesą pasakius, net buvau nustebęs, kuomet apie tai sužinojau“, – teigė Vidmaras.

30-ies metų 210 cm ūgio slovėnas su Bandirmos komanda turi kontraktą iki 2019 metų.

Šį sezoną FIBA Čempionų lygoje krepšininkas vidutiniškai per 26 minutes pelno po 12,7 taško, atkovoja po 6,7 kamuolio ir atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Turkijos lygoje vidurio puolėjas per 21 minutę renka po 8 taškus, 4,3 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
dxdx
MAtosi kad pageriantis,keista,kad kviečia jį
2017-11-06
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.