Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix
  • JAV žiniasklaida skelbia, kad Randle'as gali būti išmainytas jau šiame sezone
  • Tai pirmasis sezonas, kuomet Randle'as nežaidžia startiniame penkete. Iš pradžių jį pakeitė Larry Nance'as, vėliau – Kyle'as Kuzma

  • Šio sezono Randle'o statistika – prasčiausia jo karjeroje

Juliuso Randle'o karjera Los Andželo „Lakers“ ekipoje, atrodo, kad artėja prie pabaigos. Tai praneša žinomiausias NBA apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.

„Vienas žaidėjas, kurio ateitis, panašu, kad nebus susisieta su „Lakers“, yra Randle'as, – sakė Wojnarowski. – Los Andželo komandos generalinis vadybininkas Robas Pelinka bei prezidentas Magicas Johnsonas turės apsispręsti. Ar jie nori išmainyti puolėją iki vasario mėnesio mainų lango pabaigos ir gauti potencialų pirmo rato šaukimą, ar jie lauks vasaros, kuomet Randle'as taps apribotuoju laisvuoju agentu?“

2014-aisiais Randle'ą „Lakers“ pasirinko septintuoju NBA naujokų biržos šaukimu.

Šią vasarą buvo kalbama apie puolėjo darbą sporto salėje, numestus kilogramus bei puikius treniruočių rezultatus. Visgi, neatrodo, kad krepšininkui šį tarpsezoniu atliktą darbą pavyktų perkelti į krepšinio aikštelę.

22-ejų metų puolėjas šį sezoną visas dešimt rungtynių pradėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio. 206 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai žaisdavo po beveik 19 minučių, pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo 5,7 kamuolio bei atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Visi šie rodikliai yra blogiausi per ketverius metus trunkančią Randle'o karjerą NBA lygoje. Tiesa, pirmajame sezone jis spėjo sužaisti vos 14 minučių, kuomet pirmajame mače patyrė blauzdikaulio lūžį.

Šio sezono pradžioje Randle'o vietą startiniame penkete užėmė Larry Nance'as. Šiam puolėjui gavus traumą, jį pakeitė naujokas Kyle'as Kuzma.

Komentarai:
Benito
P.S. Lakers Randle'ą pasirinko ne 4-u, o 7-u šaukimu.
2017-11-09
+5
Atsakyti
Benito
Keistas teiginys, kad Randle'ui nepavyksta treniruočių rezultatų perkelti į aikštę. 15-16 ir 16-17 metais žaidė po beveik 30 minučių ir rinko po 11,3 ir 13,2 taško. Šiemet žaidžia 10 minučių mažiau, renka 11,5 taško. Su atkovotais kamuoliais irgi didelio skirtumo nėra: 10,2 rpg, 8,6 rpg, 6,3 rpg (19 min). Paskaičiavus statistiką per 48 minutes, dar klausimas, ar Randle'as kada nors buvo toks efektyvus, koks yra šiais metais, žaisdamas ženkliai mažesnį minučių skaičių. Tai straipsnio autorius, teigdamas, kad visi rodikliai yra prasčiausi nuo karjeros pradžios labai jau diletantiškai atrodo.
2017-11-09
-1
Atsakyti
Schmitt Trigger
Keista. Visai neblogas zaidejas atrodo.
2017-11-09
Atsakyti
Expect
Geriau ta Ball, a iskeistu, nes nekaip atrodo. Nes rezultatai tai tragedija.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-09
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
105,5
Pelno taškų: 105,5
Taiklumas: 46,8%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 132
Blogiausias pasiekimas: 81
Daugiausia pelno: Brook Lopez