Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Fantastinę sportinę formą demonstravęs Kyle'as Andersonas patyrė traumą. Vienam San Antonijaus „Spurs“ vedlių diagnozuota kairiojo kelio trauma.

24 metų krepšininkas traumą patyrė šios nakties rungtynėse su Oklahomos „Thunder“. Dėl kelio raiščių traumos 206 cm ūgio puolėjas žaisti negalės 2-3 savaites.

Andersonas yra šio sezono „Spurs“ atradimas. Iki šio sezono puolėjas daugiau užėmė atsarginio rolę, tačiau šį sezoną jis starto penkete pakeitė iki šiol žaisti negalintį Kawhi Leonardą.

Tokia rotacija leido Andersonui sužibėti kitomis spalvomis – jis žaidžia po 27 minutes bei pelno po 8,9 taško, atkovoja po 6 kamuolius ir atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus. Puolėjas renka po 13 naudingumo balų ir tai yra trečias geriausias rezultatas komandoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
8,9
Pataiko: 8,9
Taiklumas: 35,9%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Patrick Mills