Nuotr.: Augustas Didžgalvis
Nuotr. Augustas Didžgalvis

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas savo tinklapyje pateikė kitokią informaciją, nei ta, kur šiandien po pietų pasirodė Latvijos žiniasklaidoje. Aukštaitijos klubas neigia Artūro Štalbergo pasakytus žodžius.

Sekmadienį vakare latvį klubo direktorius Mantas Ignatavičius informavo, jog jis yra atleistas iš vyriausiojo trenerio posto ir nuo pirmadienio ryto vairą perima ukrainietis Vitalijus Černijus. Štalbergs vis dar turi kontraktą, bet vyksta derybos dėl nutraukimo sąlygų.

„Trenerį informavome, kodėl su juo yra nutraukiamas kontraktas. Komandos žaidimas netenkino jau pastarąjį mėnesį, todėl teko imtis permainų. Patikėkite, kad nėra lengva atsisveikinti su treneriu, bet su skaudama širdimi buvome priversti tai padaryti. Noriu pabrėžti, kad jis antrą kartą treneriu tikrai netapo“, – sakė „Lietkabelio“ prezidentas Alvydas Bieliauskas.

Pirmadienį ryte „Lietkabelio“ žaidėjai ir treneriai dalyvavo komandos susirinkime, kur buvo aptarta susidariusi situacija ir po pokalbio krepšininkai su fizinio rengimo treneriu Vidmantu Šlapoku patraukė į treniruoklių salę, o tuo metu Ignatavičius vedė derybas su Štalbergu dėl sutarties nutraukimo.

Šiandien Latvijos žiniasklaidoje pasirodė interviu su Štalbergu, kuriame kaimyninės šalies specialistas papasakojo įdomią istoriją.

„Atleidimo priežastis buvo ne prasti rezultatai, o netenkinantis komandos žaidimas. Jeigu tokia yra vadovybės nuomonė, tuomet aš tuo sutinku. Įdomiausia tai, kad vakar, 18 valandą, mane atleido, o šiandien, 10.20 val. ryte, „Lietkabelio“ direktorius paskambino ir pasakė, jog 11 val. būčiau treniruotėje.

Jis pasakė, kad turiu būti treniruotėje, kadangi esu vyriausiasis treneris. Pravedžiau treniruotę, o tuomet dar kartą buvau atleistas. Oficialaus sprendimo vis dar nėra, viskas lieka labai miglota. Situacijos nesuprantu nei aš, nei mano agentas. Sėdime namuose ir laukiame daugiau informacijos iš „Lietkabelio“ vadovų. Apie atleidimą buvo paskelbta, tačiau tai nėra įtvirtinta dokumentais.

Manau, kad komandos vadovai nesusikalba, tarp jų trūksta komunikacijos. Sporte ir gyvenime būna įvairiausių situacijų, tačiau ši pranoko viską“, – tinklalapiui „Sportacentrs“ teigė Štalbergs.

„Lietkabelis“ jau trečiadienį žais labai svarbias Europos taurės turnyro rungtynes išvykoje su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubu.

Komentarai:
Anonimas
Niekam neidomus dabar lietkabelis su broliu juokeliais, kaip atvaziuoja tikras ballu broliu cirkas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-12
+7
Atsakyti
Nikolojus
Kazkoks vaiku darzelis
2017-12-11
+1
Atsakyti
Anonimas
O tai kas dabar Panevezio treneris?
2017-12-11
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
19,4
Pataiko: 19,4
Taiklumas: 50,4%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Vaidas Čepukaitis