Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA atliko tyrimą ir dvejoms rungtynėms suspendavo Hjustono „Rockets“ žaidėjus Trevorą Arizą ir Geraldą Greeną, kurie agresyviai bandė įsiveržti į „Clippers“ rūbinę, po pirmadienį Los Andžele patirto pralaimėjimo.

Šį sezoną metamos baudos

80%
20,2
Pataiko: 20,2
Taiklumas: 79,6%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 35
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: James Harden

Chrisas Paulas ir Jamesas Hardenas nuobaudų nesulaukė, nes tyrime paaiškėjo, kad jie į varžovų rūbinę ėjo norėdami visus nuraminti ir siekdami taikos, skelbia NBA.

„Clippers“ gretose nuobaudos išvengė Blake'as Griffinas, nors atletas konfliktavo tiek su „Rockets“ strategu Mike'u D'Antoni, tiek su žaidėjais aikštelėje. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje jis buvo išvarytas iš aikštės.

Ariza už dvejų rungtynių suspendavimą neteks 51 tūkst. 178 JAV dolerių, tuo metu Greenas piniginę patuštins 19 tūkst. 54 JAV doleriais.

„Jie įsiveržė į „Clippers“ norėdami išsiaiškinti santykius su vienu ar keliais varžovų komandos žaidėjais, – sakė NBA krepšinio operacijų viceprezidentas Kiki VanDeWeghe'as. – Tai nemaloni situacija, kurios siekė abi komandos. Eiti į varžovų rūbinę iškart po rungtynių yra visiškai nederamas ir provokuojantis elgesys. Taigi, tai yra pavojinga situacija.“

NBA apklausė daugiau nei 20 žmonių ir išsiaiškino, kad Ariza ir Greenas agresyviai bandė įsilaužti į varžovų rūbinę. Paulas ir Hardenas bandė konfliktą nuraminti.

„Mes apklausėme daugybę liudininkų ir visi teigė tą patį – šie du vyrukai buvo taikdariai, – sakė VanDeWeghe'as. – Abu jie mėgino atvėsinti situaciją. Jie bandė savo komandos draugus išvesti iš varžovų rūbinės. Tikime, kad toks ir buvo jų tikslas, tad nusprendėme jų nebausti.“

Apie konfliktą pasisakė ir taikdario vaidmenį užėmęs Hardenas.

„Nežinau kas, bet jūs pranešate naujienas, o tos istorijos yra skirtingos. Galbūt tai tiesiog nuomonės? – apie žurnalistus kalbėjo Hardenas. – 99 proc. pasirodžiusios informacijos yra melas. Palikime viską taip. Aš džiaugiuosi būdamas su komanda ir turėdamas galimybę ryt sugrįžti į aikštelę.“

Kibirkštys mače kilo nuo pirmųjų minučių, kuriose būta ir daugybė fizinio kontakto ir kietų pražangų. „Clippers“ šias rungtynes laimėjo rezultatu 113:102.

Komentarai:
galetu leisti ginklus zaidejams atsinesti i arena, NBA reikitngai pakiltu i neregetas aukstumas... ir maziau frozen'su liks sioje zemeje :)
2018-01-18
-6
Atsakyti
jV tevas
Super starai nelieciami :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-18
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.