Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pastaruoju metu žaidimo nerandanti Klivlando „Cavaliers“ mainų būdu siekia į savo gretas prisivilioti Los Andželo „Clippers“ vedlius DeAndre Jordaną ir Lou Williamsą, skelbia „New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
109,4
Pelno taškų: 109,4
Taiklumas: 47,0%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 131
Blogiausias pasiekimas: 88
Daugiausia pelno: LeBron James

Pranešama, kad „Cavaliers“ už šiuos krepšininkus siūlytų Tristaną Thompsoną ir J.R. Smithą, tačiau įmanomi ir kiti variantai.

Stabilizuoti situaciją gynėjų grandyje norinti „Cavaliers“ taip pat susidomėjo Sakramento „Kings“ įžaidėju George’u Hillu, kuris šį sezoną vidutiniškai renka po 10,5 taško ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Mainyti krepšininkus galima iki vasario 8-osios dienos.

Pastaruoju metu „Cavaliers“ žaidimą organizuoja Isaiah Thomasas ir Jose Calderonas, o praėjusiose rungtynėse po dviejų mėnesių pertraukos į aikštę sugrįžo Derrickas Rose’as. Tuo metu po krepšiu darbuojasi Kevinas Love’as, Thompsonas, Channingas Frye ir puolėjai Jeffas Greenas, LeBronas Jamesas bei Jae Crowderis.

29-erių metų 211 cm ūgio Jordanas turi dar dvejus metus galiosiantį kontraktą su „Clippers“, tačiau jis turi galimybę ateinančią vasarą nutraukti sutartį. 2018-2019 metų sezone Jordanas uždirbtų 24 milijonus JAV dolerių.

Vidurio puolėjas šį sezoną vidutiniškai pelno po 11,8 taško, atkovoja po 14,9 kamuolio ir blokuoja po 1 metimą. Aukštaūgis renka po 20,9 naudingumo balų.

31-erių metų 185 cm ūgio Williamsas šį sezoną vidutiniškai per 31 minutę pelno po 23,2 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio ir atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus.

Šį sezoną Williamsas uždirbs 7 mln. JAV dolerių.

Komentarai:
kasioguru
juokinga, kai vieni vaikigaliai protina kitus vaikigalius. :) ka reiksia, jei nemainys, liks su barankos skyle? :) liks su laisva pinigu suma, kuria gales panaudot laisvuju agentu rinkoj. nesidomejau, kas ten kaip kitais metais ir ka bus galima bandyt viliot, bet netikiu, kad Clipsu GM toks turpas, kad savo du is triju pagrindiniu zaideju keistu i visiskus lochus su kosminiais kontraktais. cia nebent Cavsai dar pridetu saukima, tada gal gal, nes dabar tai duodu 99 proc, kad tokie mainai neivyks.
2018-01-20
-3
Atsakyti
antanas
Toks dziumbras kaip jordanas kalejime jau seniausiai kale butu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-20
-13
Atsakyti
Byron
Bet kiek oomentujančių visiškai su situacija nesusipažinę. Visų pirną, Jordan pareiškė, kad nori žaisti Rockets komandoje. Šią vasarą jis nutrauks kontraktą ir taps laisvuoju agentu. Tai net ir Cavs komandoje greičiausiai liks kitiems, jei laimės žiedus. Taigi, clippers būtina jį iškeisti, nes kitaip išvis tuščiomis liks, o keisti neturi su kuom. Geriausios komandos turi centrus ir neims pusei sezonui žaidėjo su labai dideliu kontraktu, kuris kiltų nuo suoliuko. O blogoms komandoms išvis iš to naudos nėra, nes pas juos tikrai neliks. O Cavs jam gali pasiūlyti startiniame vietą vietoje Thompson. Cavs tikrai nesiūlys lygiaverčiai su Jordan, nes žino, kad nėra komanda kam prastumti jie šį centre. O su Williams manau tiesiog šaukimas pagrindinė korta. O jei toks aukštas atiduotas šaukimas, tai negi manote dar ir krepšininkų pridės gerų? Ne. Bus pridėti blogiausi su dideliais kontraktais, kad išlygintų mainomų žaidėnų atlyginimus. Clippers laidoja sezoną ir kitais metais pradės nuo nulio komandą statyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-20
+1
Atsakyti
Cha
Bruklino saukimas tikrai bus atiduotas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-20
Atsakyti
katamanas
ka jus cia kliedit..

deandre kontraktas baigiasi kita sezona, ir tiek pats sake neprates kontrakto tiek cliperiai nori jo atsikratyt.. cia mainai neisvengiami, jei ne siemet tai kitam sezonui..

Williamso kontraktas tik siam sezonui 7mln, su tokia statistika kita met pasims 3x15m kontrakta ir ne viena komanda jo nores, pasirinkimu bus ir nebus jam tikslo likt cliperiuose..

nebutinai i tuos du mainys, bet kad ismainys juos tai tikrai.. nes kitaip liks su baranka kita met..
2018-01-20
-4
Atsakyti
pROTAMS
Butu kaip Rytas , tai imtu Ne Clipperiu zaidejus , o tiesioginiu konkurentu

Jei apie mainus tai aisq is LA nelogiska , bet tikriausia Cavs turetu prideti ir Brooklyno saukima , ko Clipperiai labiausiai ir nori , jei ne LeBrono atmazinimas del sutarties pratesimo , tai Cavs jau butu ta saukima prakale ir 2017 vasara ir sustiprine sudeti dar labiau , situacija primena 2010 metus kai Cavs , rinko zaidejus kokius galejo ir kokius Bronius norejo , bet , kad PATS liks komandoj jokiu garantiju NERA
2018-01-20
+7
Atsakyti
Bnews dienos klausimas
O byron ir toliau apsisikes sedi?
2018-01-20
-23
Atsakyti
Anonimas
nesuprantu koks tolkas clipers keist geresnius (visas galva) žaidėjus į prastesnius :D bet čia kiekvienais metais taip, cavs nori už savo atliekas gaut varžovų lyderius :D
2018-01-20
+17
Atsakyti
To anonimas
Tu debilas:) is kur jiem dar zaideju gaut jei ne is kitos nba komandos atsilupeli?:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-20
-13
Atsakyti
djgaffer
Čia Clippers stipriai pralaimėtų tokiais mainais.Monstras Jordanas,o Thompsonas kažkokią krizę išgyvena.Williams išvis yra lyderis,o Smithas tik kartais gali iššaut su tritaškiais.Pravalas tikrai būtų,jei LAC sutiktų.Tada kalbos apie PO tikrai nuplauktų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-20
-2
Atsakyti
lol
absurdiski mainai butu. du geresnius zaidejus keisti i du prastesnius...
2018-01-20
-5
Atsakyti
Anonimas
Cavaliers tai kaip Rytas :D Bando iš kitų nupizdint žaidėjus :D
2018-01-20
+3
Atsakyti
Anonimas
Shumpert, Smith butinai mest lauk, abu uz seni Hilla atiduociau
2018-01-20
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.