Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Milvokio „Bucks“ puolėjas Jabari Parkeris penktadienį dvikovoje prieš Niujorko „Knicks“ pirmą kartą šį sezoną žengs į aikštelę. 22-ejų puolėjas nerungtyniavo nuo 2017-ųjų vasario 8-osios, kuomet atletui antrąjį kartą karjeroje trūko kairiojo kelio raiščiai.

„Aš labai džiaugiuosi, – apie komandos draugo sugrįžimą kalbėjo Giannis Antetokounmpo. – Žinau, kad sirgaliai jo irgi labai laukia. Jis šią traumą buvo patyręs jau dukart per savo karjerą. Jabari kasdien sunkiai dirbo ir stengėsi sugrįžti, manau, kad tai labai svarbus momentas jam ir mes turime jį palaikyti. Žinau, kad jis nekantrauja išbėgti į aikštelę. Galvoju, kad kai jis sugrįš, pakels komandą į kitą lygį. Jis padės mums tiek puolime, tiek gynyboje.“

„Bucks“ tikisi, jog Parkeris stipriai padės komandos lyderiui Antetkounmpo puolime bei padės eiti pergalių keliu, kuriuo žengia prie laikinojo trenerio Joe Prunty. Po Jasono Kiddo atleidimo Milvokio ekipa laimėjo visas ketverias rungtynes.

„Mes žinome, ką Jabari sugeba, – sakė laikinasis treneris Prunty. – Nemanau, kad būtų sąžininga tkėtis, jog jis iškart sugrįžęs darys dalykus, kuriuos mes esame įpratę matyti. Visgi galvoju, kad jis mums gali labai padėti. Ji gali kovoti kamuolius, jis gali susikurti progas ir rinkti taškus, jis gali sukurti atakas kitiems. Gynyboje, jis jaučia rungtynių ritmą, ne tik gindamas savo žmogų bei priekyje esantį, tačiau jis supranta ir komandinę gynybos sistemą.“

Prunty neatskleidė kiek ribotos bus Parkerio minutės jo sugrįžime, tačiau jis patikino, kad neskubins puolėjo sugrįžti į ritmą. Praėjusį sezoną Parkeris buvo antras rezultatyviausias „Bucks“ krepšininkas po Antetokounmpo, vidutiniškai pelnydavęs po 20,1 taško, atkovodavęs po 6,2 kamuolio ir atlikdavęs po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Parkeris 2014-ųjų NBA naujokų biržoje Milvokio ekipos buvo pasirinktas antruoju šaukimu.

Komentarai:
Benito
Puikus žaidėjas, kuriam labai nesiseka su traumom. Pirmąkart visiškai atsigavo ir žaidė puikiai, linkiu, kad ir šįkart taip būtų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-31
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

77%
18,4
Pataiko: 18,4
Taiklumas: 77,1%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 35
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Giannis Antetokounmpo