Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Garsioji amerikiečių krepšininkų Ballų šeima Lietuvoje išmėgins dar vieną naują atrakciją – apsilankys Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) mače. Penktadienį garsioji šeimynėlė atvyks į Garliavos sporto centre vyksiančias Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ namų rungtynes.

Šį sezoną metamos baudos

73%
12,9
Pataiko: 12,9
Taiklumas: 72,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Eigirdas Žukauskas

„Džiaugiamės, kad Ballai susidomėjo moterų krepšiniu bei apsilankys mūsų namų rungtynėse. Tai tikrai turėtų pradžiuginti mūsų sirgalius, kurie turės galimybę įsiamžinti su krepšininkais, gauti autografus ar tiesiog pabendrauti. Turbūt galima drąsiai pasakyti, kad tai bus didžiausios garsenybės iki šiol buvusios Garliavoje“, – šypsojosi „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė. 

Ballų šeimyna, kurios realybės šou žiūri milijonai žiūrovų visame pasaulyje, į LMKL rungtynes atvyks su visa filmavimo grupe, kurią sudaro dvidešimties žmonių komanda. 

„Hoptrans-Sirenų“ ir Vilniaus „Kibirkšties“ rungtynės Garliavos sporto centre vyks penktadienį. Mačo pradžia – 18 valandą.

Komentarai:
antirytas
o sestadieni nebus? tik viena diena? negaliu penktadieni, o cirka noreciau pamatyti.
2018-01-31
-2
Atsakyti
o gal
o gal galite pasakyti, kada tiksliai jie eina į tualetą su smulkesnėm detalėmis? Plius dar būtų įdomu, kur apsipirkinėja, ką perka, kiek kartų per dieną plaunasi rankas ir kojas. Ačiū
2018-01-31
+1
Atsakyti
jo
pakeliui iš talutti bus :-)
2018-01-31
+3
Atsakyti
Sakykit ka norit
Geri dalykai vyksta, pozityvas, I nauda visiems

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-31
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LaMelo Ball

LaMelo  Ball
Komanda: Prienų-Birštono Vytautas
Pozicija: PG
Amžius: 16
Ūgis: 195 cm
Svoris: 75 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV