Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Šiandien vyksiančiose Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalio rungtynėse su Vitorijos „Baskonia“, „Barcelonos“ vairininkas Svetislavas Pesičius komandą turės treniruoti su rankos įtvaru.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,7
Pataiko: 8,7
Taiklumas: 37,2%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Pau Ribas

Kodėl? Serbas susižalojo petį po to, kai jo komandos gynėjas Petteris Koponenas treniruotės metu netyčia užgavo strategą.

Barselonos klubo atstovai bijojo galimų rimtų šios traumos pasekmių, tačiau 68 metų treneris sugebės vadovauti komandai šio vakaro mače, kuris bus antrasis po sugrįžimo į Katalonijos sostinės ekipos vyriausiojo trenerio postą.

Pesičius stojo prie komandos vairo po Sito Alonso atleidimo ir pasirašė sutartį su klubu iki sezono pabaigos.

Serbas jau yra treniravęs „Barceloną“ 2002-2004 metais, o 2003 su šiuo klubu, kuriame tuo metu žaidė ir Šarūnas Jasikevičius, laimėjo Eurolygą.

Komentarai:
Valdas
Antras Jankunas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-16
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Petteri Koponen

Petteri  Koponen
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG
Amžius: 29
Ūgis: 194 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Suomija