Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Gynėjų grandies pastiprinimo besidairiusi Pirėjo „Olympiakos“ pagaliau priėmė sprendimą ir jau artimiausiu metu turėtų oficialiai sukirsti rankomis su naujoku.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
7,8
Pataiko: 7,8
Taiklumas: 34,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Vassilis Spanoulis

Skelbiama, kad Graikijos vicečempionai jau pasiekė susitarimą su Bobby Brownu – 33-ejų gynėju, sezoną pradėjusiu NBA pirmenybėse.

Hjustono „Rockets“ iki šio mėnesio rungtyniavęs Brownas šį sezoną sužaidė 20 rungtynių ir per jas vidutiniškai rinko po 2,5 taško, aikštėje praleisdamas po 5,3 minutės. Galiausiai vasarį jis buvo atleistas.

Gynėjų liniją sustiprinti norėjusi „Olympiakos“ taikėsi ir į kitą Europoje gerai žinomą veidą – Keithą Langfordą. Visgi buvo nuspręsta rinktis Browno kandidatūrą.

2013 metais jis laimėjo Alphonso Fordo trofėjų, kuris skiriamas rezultatyviausiam Eurolygos sezono žaidėjui.

Komentarai:
djgaffer
Rizikuoja su juo OLY.Mėgsta vienas žaisti,kitų nemato.Ir kam jiem tas pastiprinimas,kai Spanoulis,Strelniekas,Robertsas,Mantzaris yra.Keistas graikų žingsnis.Puolimas kiek pagyvės,bet komandiniai veiksmai pablogės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-22
-1
Atsakyti
sacre
ruosiasi oly
2018-02-22
-1
Atsakyti
Anonimas
Bobby irgi savanaudis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-22
+3
Atsakyti
...
Išvengė Langfordo su jo visais "privalumais" :) Jaučiu susiluptų Spanulis ar kas kitas su tokiu savanaudžiu ir tinginiu, graikai ne mėmės yra kad toleruotų tokius veikėjus
2018-02-22
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.