Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Susitaręs dėl kontrakto išpirkimo su Los Andželo „Lakers“, Corey Breweris tuoj pat rado naująją komandą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA). Skelbiama, jog oficialiai laisvuoju agentu tapęs 30-metis gynėjas sukirto rankomis su Oklahomos „Thunder“ ekipa.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
106,4
Pelno taškų: 106,4
Taiklumas: 45,2%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 148
Blogiausias pasiekimas: 80
Daugiausia pelno: Russell Westbrook

Pasak pranešimo, krepšininkas kalbėjosi su klubo vyriausiuoju treneriu Billy Donovanu bei generaliniu direktoriumi Samu Presti. Taip pat kontaktą su juo buvo užmegusios trys Rytų konferencijos komandos, bet jų pavadinimai nėra atskleidžiami.

Prieš metus per mainus iš Hjustono „Rockets“ į Los Andželą persikėlęs Breweris „Lakers“ gretose šį sezoną vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 12 minučių, pelnydavo po 3,7 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio.

„Thunder“ su 36 pergalėmis per 63 mačus žengia septintoje vietoje Vakarų konferencijoje.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.