Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Eurolygos jaunimo atrankos varžybas Kaune laimėjusi Vilniaus „Lietuvos ryto“ dublerių komanda sužinojo varžovus Belgrade vyksiančiame pagrindiniame turnyre.

Arvydo Gronskio auklėtinių A grupėje lauks čempionių titulą ginančios Paryžiaus CFBB, 2015 metais šį trofėjų iškovojusios Madrido „Real“ ir vardinį kvietimą gavusios Belgrado „Mega Bemax“ ekipų iššūkiai.

Kartu su Belgrado komanda į pagrindines varžybas taip pat buvo pakviestos Miuncheno „Bayern“ ir Romos „Stellazzurra“ jaunimo ekipos, kartu su Badalonos „Divina Seguros Joventut“ sudarysiančios B pogrupį.

Eurolygos finalo ketverto metu vyksiančios kovos virs gegužės 17-20 dienomis. Grupės etapas bus organizuojamas Aleksandro Nikoličiaus arenoje, o finalas, kuriame susikaus dvi stipriausios abiejų grupių komandos, vyks „Stark“ arenoje. 

Išaiškėjus jaunimo turnyro nugalėtojams, šiuose sporto rūmuose vakare bus žaidžiamas ir šio sezono Eurolygos finalas. „Lietuvos ryto“ dubleriai jaunimo turnyrą yra laimėję 2012 metais.

 

Komentarai:
Be pavadinimo
Kas per grupes? Atrodo lyg A gr. butu pirmas krepselis, o B - ketvirtas!
2018-03-08
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.