Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Sergio Lullas artėja prie sugrįžimo į aikštę. Žaidėjas gavo traumą rugpjūčio mėnesį, ruošdamasis Europos krepšinio čempionatui su Ispanijos rinktine.

Sergio Llull

Sergio  Llull
Komanda: Madrido Real
Pozicija: PG, SG
Amžius: 30
Ūgis: 190 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Menorka, Ispanija

Ispanijos žiniasklaidos priemonė „Marca“ paskelbė, jog gynėjas jau dalyvauja kai kuriose Madrido „Real“ treniruotėse. Šią žinią patvirtino ir Madrido „Real“ vyriausias treneris Pablo Laso.

„Šią savaitę jis jau treniravosi su komanda. Aikštėje pasirodyti jis galėtų jau artimiausiomis dienomis, bet nemanau, kad tai įvyks kitą savaitę. Nebus jokios rizikos, kol nebūsime įsitikinę, kad žaidėjas yra pasiruošęs rungtyniauti visu šimtu procentų“, – kalbėjo treneris.

Madrido komandos vairininkas taip pat aptarė įvairias reguliaraus sezono pabaigos peripetijas ir galimus varžovus atkrintamosiose varžybose.

„Mūsų situacija yra paprasta: jei „Panathinaikos“ laimi Milane, penktadienį privalome laimėti mes ir „Olympiakos“ turi įveikti „Žalgirį“. Tada užimsime ketvirtą vietą, o kitomis aplinkybėmis, liksime penkti. Visos komandos žaidžia savuosius žaidimus, bet sužaidėme 29 rungtynes, kad atsidurtume šioje situacijoje“, – sakė Laso.

Nors Madrido komandos likimas iš dalies priklauso nuo Graikijos klubų, galimybę, kad „Olympiakos“ pralaimės rungtynes tam, kad „Real“ liktų penktas, Laso vertino skeptiškai.

„Aš tikiu visų komandų garbingu žaidimu. Atsižvelgiant į šias spekuliacijas, turėtumėme kartu diskutuoti apie galimybę paskutinio turo rungtynes rengti vienu metu“, – savo pamąstymus baigė treneris iš Ispanijos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

79%
15,7
Pataiko: 15,7
Taiklumas: 79,1%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Luka Doncic